A Kos lehetne kedvesebb, a Bika nézzen szembe a problémákkal…. és Ön? – Befutott a keddi horoszkóp!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Bizony ez a nagyon hosszú hétvége is véget ér egyszer és jönnek a dolgos hétköznapok. Rögtön itt a kedd, az első munkanap a héten, amiben a horoszkóp segít, hogy visszazökkenjen, de ne legyen kellemetlen ez az állapot. Az élményekről biztosan mindenki szívesen mesél, hallgassa végig őket türelmesen és érdeklődve és gondoljon arra, ami szép és emlékezetes volt az önében. Jöjjön a horoszkóp-ajánlat….

Kos

Rá fog döbbenni, hogy túl gyorsan vont le bizonyos következtetéseket. Lett volna más módja is egy fontos probléma megoldásának, amit vagy nem vett észre, vagy nem jutott akkor éppen az eszébe az adott körülmények között. Szerencsére nincs semmi veszve, mert egy ésszerű beszélgetéssel megoldhatja a problémát. A rokonai nem fordítottak túl sok figyelmet önre az elmúlt időszakban, és meglehet, hogy bizonyos pletykákat hallottak önnel kapcsolatban. Öntsön tiszta vizet a pohárba, így elkerülheti a vitákat. Ha féltékenyek önre a munkatársai, akkor vagy önnel nem stimmel valami, vagy egyszerűen csak kicsit kedvesebben kéne velük viselkednie. Minden korban fontos a bőrápolás. Elég alvással és megfelelő hidratációval ön mindig remekül fog kinézni.

Húsvét hétfőn pedig….

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis előre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbe érdeklődni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Bika

Ne próbáljon meg elmenekülni a gondok elől. Vegye fel a harcot, és oldja meg a problémákat tárgyalásos alapon. Az ésszerű érvelését mindenki el fogja majd fogadni, azonban fontos, hogy mindkét oldal érdekeit is figyelembe vegye, mert csakis úgy működhet a dolog. Bővítse az ismerősei és a barátai körét. Ha buliba invitálják, akkor fogadja el a maghívást. Mindig jól jön az embernek, ha új kapcsolatokkal bővítheti az ismeretségi körét. Még az is lehet, hogy rálel a lelki társára közöttük. Itt az ideje nagytakarítást végezni. Lássa be, ennek már nagyon itt volt az ideje. Ha nem érzi jól magát, ne erőltesse azt, amihez egyáltalán nincs kedve.

Húsvét hétfőn pedig….

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerősei kedvesen, érdeklődve közelítenek ön felé, kollégái segítőkészek és együttműködőek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhőtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Ikrek

Önnel is megtörténik, hogy időről-időre forradalmian új ötletekkel áll elő, azonban nem jut el a megvalósításukig? Ez mostantól meg fog változni, mivel a csillagok állása a lehető legjobb az ön számára, így nyugodtan belevághat bármilyen ötlete életre keltésébe. Ne hagyja, hogy a hangulatát megzavarják a környezetében lévő emberek. Maradjon nyugodt, így „megfertőzheti” őket is a jó kedvével.
Rá fog jönni, hogy már elkésett a projekt befejezésével. Szerencsére nem lesz belőle nagyobb baj és így legalább legközelebb jobban beosztja majd az idejét. Kapcsolódjon ki és pihenjen sokat. Olvasson egy könyvet vagy nézzen meg egy mozifilmet.

Húsvét hétfőn pedig….

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetőségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Rák

Tanulnia kell a korábbi hibáiból, mert, ha nem így tesz akkor az erőfeszítéseiről kiderülhet, hogy teljesen hiábavalók voltak, és csak az energiáit pazarolta. Járjon nyitott szemmel, és egy adott problémát minden oldalról vegyen szemügyre, így kiderül majd, hogy érdemes-e erőfeszítéseket tennie a megoldására, vagy sem. Ne hagyja, hogy az önről szóló pletykák kihozzák a sodrából. Töltsön egy kellemes estét a partnerével, és élvezzék egymás társaságát. Ha túlhajtja magát és egy ideje stressz gyötri, azt az egészsége sínyli meg. Gyakrabban kellene lazítania.

Húsvét hétfőn pedig….

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerő, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralevő részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes időtöltés keretében.

<<< Olvasna még horoszkópot? Itt megteheti! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük