A Kos remek hangulatban ébred, a Bika ne fitogtassa a tudását a főnöke előtt…. és Ön? – Befutott a keddi horoszkóp! - Városi Kurír

Sorting by

×

A Kos remek hangulatban ébred, a Bika ne fitogtassa a tudását a főnöke előtt…. és Ön? – Befutott a keddi horoszkóp!

Akármennyire is hosszúnak ígérkezett a pünkösdi hétvége, véget ért és kedden új munkanappal indul a rövid hét. Remélhetőleg mindenki kipihente magát, sikerült úgy tölteni a szabadnapokat, ahogy leginkbb kívántuk. Most szedjük össze magunkat és igyekezzünk teljes erőbedobással tenni a dolgunkat, hogy 4 nap múlva újra nagyot “nyarazhassunk”! A horoszkóp megmondja, ki, mire számíthat június 7-én, kedden!

Hirdetés

Kos

A csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve, ezért aztán nem is csoda, hogy remek hangulatban van. Használja ki minél jobban ezt a periódust, és élvezze ezt a nagyszerű napot. Olyan izgalmas élményekben lehet rész, amikre garantáltan emlékezni fog később. A csillagok az egyedül élők számára kalandokat ígérnek, míg a tartós kapcsolatban élő romantikus együttlétre számíthatnak. Kemény időszak elé néz, de mindez az előnyére válhat, mert bebizonyíthatja önmagának és a főnökének is, hogy kiváló munkaerő. Ön mostanság eléggé hangulatember. Fontolja meg, hogy talán érdemes lenne egy kis rendszerességet csempészni az életébe.

Bika

Érdemes időnként egy kicsit leszakadnia másoktól. Tény, hogy a remek jellemvonásinak köszönhetően több igaz barátja is van, de időről-időre saját magával is muszáj azért törődnie. Lassítson le, és ne stresszelje túl magát. Vegyen egy mély lélegzetet és figyeljen a teste jelzéseire. Maradjon a munkatársai oldalán és ne fitogtassa a tudását a főnöke előtt. Senki sem szereti a talpnyalókat. Figyeljen oda a kötelezettségeire, ha korábban kissé elhanyagolta őket, mert később sokkal nehezebben tudja majd behozni a lemaradását. Az egészség a legfontosabb dolog az életben; vegye komolyan az olyan kisebb testi tüneteket is, mint a megfázás.

Ikrek

Óvja a természet értékeit, és vigyázzon rájuk. Ne feledje, hogy nem egyedül él a Földön, ne legyen önző, gondoljon a jövő generációira is. Például néhány plusz lépés ahhoz, hogy egy közeli szemetesbe dobja ki a hulladékot egyáltalán nem megerőltető dolog. Próbáljon erről másokat is meggyőzni a környezetében. Tartson egy kis szünetet és szánjon némi időt saját magára is, így rendezheti a gondolatait és eldöntheti, hogy mi az amit igazán el szeretne érni. Itt az ideje, hogy kidobálja azokat a ruhákat, amiket már nem használ. Könyörületnek nincs helye, a felesleges holmiknak távozniuk kell a szekrényből. Ne féljen az orvosi vizsgálatoktól. Évente egyszer egy teljes körű vizsgálatot kellene csináltatnia, ráadásul ez kevés időt vesz igénybe.

Rák

A csillagok megfelelő pozícióban helyezkednek el az égen, aminek köszönhetően ön optimizmust sugároz magából, ami kellemes változás az elmúlt periódushoz képest. Szinte új embernek érzi magát, amit a környezete is biztosan észrevesz majd. Remek időszak ez arra is, hogy felbukkanjon az életében egy új, izgalmas személy is. Látogassa meg a családtagjait. Pótolja be, amit korábban elmulasztott, beszélgessen minél többet velük, és töltsön el egy szép napot a társaságukban. Legyen türelmes és ne siessen túlságosan a munkája befejezésével, mert a kapkodásból csak baja lehet. Ne menjen be a munkahelyére betegen. Időnként mindenkinek megvan a jó ok arra, hogy otthon maradhasson.

<<< Ezt látta már? >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.