Hadházy: a Kósa-család egy fantomcégen négy év alatt 220 milliót keresett – Kedves Fidesz-szavazó, Ön erre ikszelt?

Mostanra végelszámolással törölték azt a céget, amit a Kósa család 2017 márciusában vett meg 6 millió forintért (a tulajdonos a feleség, az ügyvezetők a lányai voltak).

A rejtélyes cégnek akkor 115 milliónyi tőkéje volt, amit a törlésig 12 millióra apasztott a család

– írta vasárnap délelőtt a Facebookon Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

Sem a vásárlás előtt, sem utána nem volt egy fillér bevételük sem (nem csináltak semmit), viszont a vásárláskor hirtelen keletkezett 160 millió bevételük, amiből lett 100 millió adózott nyereség is. A Kósa család így egy fantomcégen négy év alatt 220 milliót keresett minden munka nélkül (egy átlag magyar kb. 100 évig dolgozik ugyanezért a pénzért).

Fontos tudni, hogy kiktől vették ezt a csodacéget.

Fiák István, Kósa ügyvédje, aki szintén üzletelt a csengeri örökösnővel. Ennél fontosabb kapcsolat, hogy az ügylet után Kósa olyan törvényjavaslatot nyújtott be a parlamentben, amely a nyugdíjas-szövetkezetek megalakításáról szól.

Ez pedig Fiák profiljába vág: Fiák István egy rendkívül kiterjedt céghálózat tulajdonosa, fő profilja a munkaerőközvetítés, -kölcsönzés és a diákmunka.

Ennél egyértelműbb, bizonyítottabb korrupciós ügy nem sok van az elmúlt 30 évben,

a rendőrség mégis megtagadta a nyomozást. Számviteli szabályok megsértésének gyanúja miatt mégis indult nyomozás a NAV-nál, ennek eredményére rá fogok kérdezni.

A cég azóta kimúlt, kérdés, hogy mivel fog foglalkozni Kósáné új cége (mert van már neki).

 

Orbán, felhívás

 

Orbán, figyelmeztetés

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Hadházy: a Kósa-család egy fantomcégen négy év alatt 220 milliót keresett – Kedves Fidesz-szavazó, Ön erre ikszelt?

  • 2021.02.28 - 15:47
    Közvetlen hivatkozás

    Ugyan a sok agymosott fideszhivő még mindig csókolgatja OV seggét. megérdemlik és semmit nem tanulnak, idióta IQ nullák, a fidesz és kormány patkányaival együtt, szégyenei az országnak

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük