A Kosnak a hatalomfüggés, a Bikának a pénzfüggés, a Ráknak a szerelemfüggés – Neked mi a legerősebb függőséged?

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mindenkinek vannak egyéni függőségei, amik nem feltétlenül rosszak, hiszen akár az érvényesülést is segíthetik. Azonban csak egy bizonyos szintig! Még a tanulást, az önfejlesztést, vagy éppen a jószívűséget is túlzásba lehet vinni. Te milyen függőség gyakorlására vagy hajlamos a horoszkópod alapján?

Kos

A te legnagyobb függőséged a hatalom iránti vágyad.

Mindig mindent irányítani, uralni akarsz, legyen szó tárgyakról, vagy éppen emberekről. Mivel ez jó adag elszántsággal és kitartással párosul, az esetek túlnyomó többségében el is éred a céljaidat. Azonban, ha felküzdötted magadat a ranglétra tetejére, hajlamos lehetsz a zsarnokoskodásra is, pontosan azért, mert az önértékelésed alapja függ attól, mennyire tudod befolyásolni a saját sorsodat és mások életét. Bár megvan az esélye annak, hogy a hatalomszeretetedet jóra használod majd, gyakran sok időnek kell eltelnie, hogy rájöjj, ez mennyire fontos szempont.

Bika

A te legnagyobb függőséged a pénz.

Az egész életedet arra teszed fel, hogy pénzt keress, és hódolhass hedonista életszemléletednek. Persze, ahhoz, hogy tényleg élvezd a javakat, nyilván dolgozni is kell, de aligha tudod, hol a határa a munkának. Ha mégis úgy döntesz, hogy kicsit lazítasz, akkor gyakran a spórolós éned kerekedik felül rajtad, és alig-alig engeded meg magadnak, hogy tényleg kiélvezd azt, amiért annyit küzdöttél. Ha nem figyelsz, a komplett életed elmehet úgy, hogy semminek sem tudtál igazán hódolni, vagy éppen ellenkezőleg: a túl nagy luxus mindenedet elvitte.

Ikrek

A te legnagyobb függőséged a beszéd.

Képtelen vagy befogni a szádat, úgy érzed, még valamit mindig hozzá kell tenned a beszélgetésekhez. Akkor is tied az utolsó szó, ha a főnököd éppen eligazít, és nagyon ajánlatos lenne, hogy hallgass. Lehetetlen rád titkot bízni, ha csak egyetlen embernek, de akkor is muszáj elmondanod. Bár sokszor előnyös, hogy nyitott vagy, és gyakran szimpatikus, hogy folyton bájosan fecsegsz, rengeteg esetben hátrányos helyzetbe hoz, hogy tényleg nem tudod, mikor kellene elhallgatni, vagy éppen meg sem szólalni.

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük