A Kosnak nagy kalandot, az Ikreknek kapcsolatépítést, a Ráknak koncentrációt ajánlanak az égiek. Érdekel, hogy Neked mit?

Péntek lévén már legtöbbünk számolja az órákat, hogy végre hétvége legyen és tehesse, amit szeretne. Kis türelmet, nemsokára eljön, de addig is: éljük túl ezt a napot és ha lehet, kellemesen. olvassa, mit ígérnek az égiek!

Kos

A mai nap folyamán egy nagy kalandra van kilátása, kedves Kos! Egy olyas valaki léphet életébe, akivel már első látásra összeakad a tekintetük, s egyszerűen, innentől kezdődően, szinte megállíthatatlanul csak zajlanak és zajlanak az események. Ha jelenleg párban él, akkor legyen nagyon óvatos, mert nem biztos, hogy egy jól működő kapcsolatot megérne egy futó kaland, ha viszont jelenleg abban a ?szerencsés? helyzetben van, hogy szingli, csak nyugodtan hagyja elszabadulni az őrületet, ugyanis, ha beadja a derekát, egyenesen észbontó éjszakára számíthat!

Bika

Ezen a napon az tűnhet fel önnek, hogy mindenki mással van elfoglalva, ahelyett, hogy a saját dolgát, munkáját végezné. Nem lesz könnyű az ön számára ideális partnert találni ötletei kivitelezésére, ha nagy feladatokat, terveket szőtt erre a napra. Próbáljon meg higgadt maradni és felnyitni munkatársai szemét, hogy szálljanak le újra a Földre. Egy kis határozottság nekik is jót fog tenni, hogy elmélyüljenek a rájuk bízott feladatokban. Ha teheti, töltse az estét meghitt, családi körben és próbálja meg kipihenni magát.

Ikrek

Ez egy remek napnak ígérkezik arra, hogy kapcsolatait építhesse, kedves Ikrek. Ha egy társasági összejövetelen vesz majd részt, vagy, ha csak barátaival találkozik, járjon mindenképpen nyitott szemmel. Az Ikrek hajlamos arra, hogy könnyedén felhívja magára mások figyelmét. Használja ki ezt az adottságát, hisz könnyedén olyan társalgásba keveredhet, mely önt igencsak támogathatja karrierjében. Beszéljen őszintén terveiről, ötleteiről, céljairól és meglátja, ha más is fantáziát lát majd bennük, támogatni fogja önt és együtt képesek lesznek sikert-sikerre halmozni.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Rák

Ne hagyja, hogy az ön körül lévő emberek nyüzsgése elterelje figyelmét a saját dolgairól, ugyanis, bár lehet, hogy sokat beszélnek, de annál kevesebbet mondanak, s így, rájuk figyelni csak idő pazarlás, legalábbis a mai napon. Ha viszont a saját feladataira koncentrál, akkor már kora délutánra végezhet azzal, amivel ma mindenképpen akart, s a nap hátralevő részében már lesz alkalma lazítani egy kicsit. Érdemes az estét egy hangulatos helyen, barátaival, szeretteivel töltenie, ahol is lesz idejük kibeszélni az elmúlt napok fontos eseményeit.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Belenéznél más csillag-üzenetbe? Kattints! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse