A Kosoknak 110 százalékos koncentrációt, az Ikreknek tuti szerencsét ígér a hétfői horoszkóp – Kukkants bele, hogy neked mit!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Új hónap, új hét, új hétfő…. az egyetlen, ami régi az egyenletben, az Ön! Hogy milyen lesz az elkövetkező 7 nap, az részben Öntől függ, de azért érdemes számolni az égiek szándékával is, akik hol erélyesebben, hol érintőlegesen, de irányt mutatnak a horoszkóppal. Íme 2022 36. heti lehetőségei….

Kos

Hétfőn a legfontosabb, hogy száztíz százalékosan, csakis az ön elött álló megmérettetésekre és feladatokra koncentráljon. Semmiképpen sem szabad hagynia ezért, hogy most bármi is eltérítse a kijelölt iránytól, különben összeomolhat minden, amiért az utóbbi időben annyit hajtott. Ha azonban most sikerül kizárnia teljes mértékben a zavaró tényezőket, többet haladhat dolgaival, mint valaha, amellett, hogy sikerülhet még stabilizálnia, konzerválnia is az eddig elért eredményeket, hogy biztosabb alapokkal folytathassa tevékenységeit a jövőben! Ha valamiért, hát ezért igazán megéri most áldozatokat hozni.

Bika

Hétfőn nagy érzelmek törhetnek felszínre önben, melyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni, vagy elfojtani egykönnyen. Lehetséges ráadásul, hogy nem éppen a megfelelő helyzetben ejt el ma egy-két mondatot, ami további bonyodalmakhoz vezethet. A legjobb az lenne most, ha próbálna mindent megtenni annak érdekében, hogy érzelmei ne befolyásolják látványosan tevékenységeit, akkor talán elkerülhetőek lesznek a feszültségek, s attól is kevésbé kell majd tartania, hogy esetleg olyat mond, amit később megbán.

Ikrek

Hétfőn nagy esély van rá, hogy egy hihetetlenül nagy szerencse érje, ennek azonban előfeltétele a kemény munka és a szemfülesség! Nem szabad tehát arra várnia, hogy más majd a kincses ládára helyezi a kezét. Kezében a térkép, a teste tele energiával, a feje pedig kreativitással, így nincs mire, kire várnia tovább. Menjen és kaparja ki a gesztenyét. Ha most rálép az útra, még egy nagy segítségre, hü szövetségesre is lelehet az út mentén, amitól az egész még könnyebb lesz, mint azt valaha is képzelte volna!

Rák

Lehet, hogy hétfőn úgy érzi a Rák, mintha valaki akadályokat gördítene a lábai elé, ami miatt nem tud belevágni egy fontos valamibe, ugyanakkor, meglehet, hogy pont önmaga gátolja a haladást, mégpedig azért, mert fél, hogy, ha egyszer belecsap a lecsóba, akkor kudarc érheti. Az első lépés megtételéhez muszáj azonban legyőznie minden ez irányú félelmét, mert azzal már a kezdetekkor elkaszálhatja az egész ügy pozitív végkimenetelét. Bízzon magában és a sikerben, és ne feledje, kockázat ide, vagy oda, ha meg sem próbálja, akkor biztosan nem sikerül!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Esetleg még egy horoszkópba is belenéznél? Kattints! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse