A Kosra „ilyen még nem volt” időszak, a Rákra siker-hegy, a Bakra utazás utazás hátán vár… Akarod tudni, neked mit tartogat a tavaszi horoszkóp?

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Végre úgy tűnik, lassan, de biztosan elérkezik a várva várt tavasz. Ugyan még fázósak a reggelek és nap közben is csak a szobából kinézve csal meg a látvány, de hidd el, elrepül az a pár hét és lecserélheted a nagykabátod egy csinos pólóra! Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit hoz neked az újjászületés évszaka, akkor olvass tovább a horoszkópod!

Kos

Felejthetetlen tavasz következik számodra. Szakmai téren nagy sikereket fogsz elérni. Számos lehetőség közül választhatsz majd, amelynek köszönhetően fejlődni fogsz. A képességeidet teljes mértékben kihasználod és anyagilag is előre lépsz. Új kapcsolatokat építesz.

…de addig is, nézz bele, milyen lesz a szombatod!

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben főként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Bika

A párkapcsolati kérdés fog előtérbe kerülni nálad. Egészség, vagyon, munka mind rendben lesz, viszont figyelned kell arra, hogy ne viselkedj meggondolatlanul és hanyagul a párkapcsolatodban. Hagyd magad mögött a makacsságodat. Gyermekvállalásra alkalmas az időszak.

…de addig is, nézz bele, milyen lesz a szombatod!

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkező rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Ikrek

Több időt kell szánnod magadra. Egy nagyon eseménydús tavasznak nézel elébe. Szerelem közeledik a láthatáron, amely teljesen váratlanul fog érni. Akár más országból származó személy is lehet a vonzó idegen. Sokat fogtok utazni és élvezitek egymás társaságát. Lehetőséged lesz munkahelyet váltani vagy előre lepni.

…de addig is, nézz bele, milyen lesz a szombatod!

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntől kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerőse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintő és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Rák

A tavaszod nagyon sikeres lesz. Előléptetés, új párkapcsolat, egy befolyásos személy segítsége, sok elismerő szó és jutalom. Beruházhatsz valamire, ami hosszútávon kifizetődő lesz. Nagy az esély eljegyzésre, házasságra, új szerelemre, gyermekvárása. Figyelj oda az alakodra.

…de addig is, nézz bele, milyen lesz a szombatod!

A következő napokban az elmúlt időszak minden erőfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt főként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

<<< Olvasnál még a jövőd lehetőségeiről? Itt megteheted! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “A Kosra „ilyen még nem volt” időszak, a Rákra siker-hegy, a Bakra utazás utazás hátán vár… Akarod tudni, neked mit tartogat a tavaszi horoszkóp?

  • Köszönöm szépen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük