A köztévé 110 milliárd (110 ezer millió) forintunkból “pártatlankodik” és ígéri: ezen nem is akar változtatni!

A “közszolgálati médiaszolgáltatás” fogalom jelentése: “a közszolgálati médiaszolgáltatás (vagy közmédia) azoknak a rádió, televízió, és más elektronikus médiaszolgáltatásoknak a meghatározása, amelyeknek elsődleges célja a közszolgálat. Az ilyen médiumok a lakosság egésze számára elérhetőek, és minél szélesebb rétegek megszólítására törekednek. A világ legtöbb részén állami finanszírozás által működnek, a profitszerzés műsorszolgáltatásuknak nem elsődleges célja….”

Vagyis nem a “köz” része az ellenzék…

“A jogszabály szerint a közszolgálati médiaszolgáltatások függetlenül működnek az államtól és gazdasági szereplőktől. Az egyes közszolgálati médiaszolgáltatók vezetői és dolgozói a törvények által nyújtott keretek között szabadon végzik munkájukat. A közszolgálati médiaszolgáltatóknak olyan rendszerben kell működniük, ami biztosítja az elszámoltathatóságot, és a társadalmi felügyelet megvalósulását. Működtetésük a Magyar Köztársaságban élők közös áldozatvállalásával, állami finanszírozással történik.”

Céljai között szerepel:

 • kiegyensúlyozott, pontos, alapos, tárgyilagos és felelős hírszolgálatás, illetve tájékoztatás
 • eltérő vélemények ütköztetése, a közösség ügyeivel kapcsolatos viták lefolytatása, megbízható tájékoztatáson alapuló hozzájárulás a szabad véleményalkotáshoz
 • sokszínű, többféle értékrendet bemutató műsorok közzététele, színvonalas szórakoztatás, nagy érdeklődést kiváltó műsorszámok bemutatása,
 • olyan, társadalmi és kulturális értelemben véve átfogó médiaszolgáltatás nyújtása, ami a lehető legtöbb társadalmi réteghez és kulturálisan elkülönülő csoporthoz, valamint egyénhez kíván szólni
 • a nemzeti, közösségi és európai identitás, valamint a kultúra és a magyar nyelv ápolása, gazdagítása

… és jöjjön a hír

A közmédia M1 csatornáján sugárzott Világ című műsor szombati adásában Bende Balázs műsorvezető szó szerint ezt mondta:

„Egy biztos, akár a gyermekeinket, akár a határainkat, akár a hagyományainkat, kultúránkat, hitünket akarjuk megvédeni, az rajtunk is múlik. Népszavazáson, nemzeti konzultáción részt vehetünk a politika alakításában és a jövő évi választáson biztosíthatjuk, hogy ne kerüljön olyan pártok kezébe a kormányzás, akik gyűlölnek mindent, ami magyar és keresztény, és inkább, akár bosszúból is, bevándorló országgá változtatnák hazánkat.”

Forrás

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

A köztévé 110 milliárd (110 ezer millió) forintunkból "pártatlankodik" és ígéri: ezen nem is akar változtatni!

2 thoughts on “A köztévé 110 milliárd (110 ezer millió) forintunkból “pártatlankodik” és ígéri: ezen nem is akar változtatni!

 • 2021.10.10 at 15:26
  Permalink

  Tette mindezt a “közszolgálatiság” jegyében.
  Áprilisban mivel fogja magyarázni? Az, hogy parancsra tettem, már régen sem jött be.

 • 2021.10.10 at 15:49
  Permalink

  A betyár mindenit..mind ezt komolyan mondják::”ne kerüljön olyan pártok kezébe a kormányzás, akik gyűlölnek mindent, ami magyar és keresztény,
  Nem is tudom több mint 11 éve mit is mantráztok az összes kormányközeli médiába??Akkor nem ti vagytok akik a gyűlöletet gerjesztitek.akik meghamisítják a valóságot…minden poszton egy hazug fidessss hívő csücsül..és még van képetek beszólni..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.