A külföldi maffiák fejlődése és a Fidesz útja

Akár az olasz, amerikai vagy japán maffiát vizsgáljuk, mindenhol ugyanazok a fejlődési tendenciák lelhetők fel. Először a bűnözői csoportok közül kiemelkedik egy, amelyeknek vezetői gátlástalanabbak, erőszakosabbak, pénzéhesebbek, mint a többi. Kezdetben a bűncselekményekből a minél nagyobb anyagi haszon a cél és ebből a magasabb életszínvonal biztosítása.

Anno a Fidesz benyújtotta pályázatát Soroshoz és nyilatkoztak arról, hogy nem pártként működik

A Fidesz a rendszerváltás előtt,1988-ban alakult meg, még civilek csoportjaként, főként egyetemistákból. Akkoriban Soros György, a mostani főellenség már a “Nyílt társadalom” elvét vallotta. Erősíteni kell a kisközösségeket, az állammal szemben, növelni a demokráciát. Soros azt mondta, hogy pártokat nem támogat anyagilag sehol, hanem a polgárt. A Fidesz benyújtotta pályázatát és nyilatkoztak arról, hogy nem pártként működik. Megjött a pénz. Néhány napon belül benyújtották a kérelmet a párt bírósági nyilvántartásba vételére. Tehát átveréssel, egyértelmű csalással jutottak a Soros Alapítvány támogatásához. Szerették a pénzt, már akkor se akartak csóró egyetemisták lenni.

A külföldi maffiáknál is előbb utóbb annyi pénz halmozódik fel, hogy azt nem lehet már elkábítószerzeni, elkurvázni. Meg a pénz olyan olyan, hogy szereti mozgatni, növelni önmagát. Rájönnek, hogy össze kell kapcsolódni az állammal, mert az nagy, és biztos lóvét jelent. Befolyásolni kell tehát az állami vezetőket. Kit pénzzel, kit zsarolással stb. Így nagyokat szakíthatnak.

Fidesz és a taxis blokád

Az első szabadon megválasztott kormány, az MDF kormány 1990-ben alakult meg Antall József miniszterelnök vezetésével. A vezetésük félidejében már egyre rosszabb volt a megítélésük, a nép haragudott rájuk, ennek egyik kifejeződése volt a taxis blokád. Akkoriban senki nem ócsárolta olyan hangosan őket mint, Orbán, meg a Fidesz. Ezzel nagy népszerűségre tettek szert, mint a “jövő, a tiszta fiatalok” pártja. Emlékszem, amikor a Nap tvben Vitrai már úgy folytatott beszélgetést Orbánnal, mint aki a népszerűségi mutatók alapján Magyarország Miniszterelnöke lesz biztosan.

Azonban 1992 áprilisában az Antall kormány titkos rendelettel az MDF-nek és a Fidesznek adta a Tiszti Kaszinó épületét Budapesten, amit az állami bankként működő MKB megvett tőlük 1 milliárd 530 millió forintért. Ennek 46 %-t a Fidesz kapta meg. Mikor ez kitudódott, óriási felháborodás tört ki az addig őket támogató tisztességes, vagy kicsit megvezethető emberek között is. Kiderült ugyanis, hogy a Nagy Szabadságharcos, Orbán valójában József Attila szavaival élve “ még vénebb békákkal békül,” mutyizik, hatalmas pénzt szakít a közvagyonból. Miközben kifelé azt kommunikálja, hogy a Haza minden előtt, és lopni nem szabad, Anttallé rossz kormány, akit el kell zavarni! Ezen az ügyön el is ment a Fidesz választási győzelmi esélye.

De a pénz bizony megmaradt, és jó része Orbán apjának gánti kőbányáinak környékén kötött ki. Simicska vezetésével folytatódott a lopott pénzekből a felső vezetői kör gazdagodása.

Minek állandóan harcolni az állammal, egyszerűbb beépülni

A külföldi maffiák ekkor rájönnek, nem érdemes állandóan harcolni az állammal, egyszerűbb, ha beépülnek, mert akkor maguk befolyásolni tudják a döntéseket. Nem vesztegeti akarnak már képviselőket, szenátorokat, hanem a magukat teszik oda.

Orbánék megválasztott képviselőként kezdettől ott ültek a parlamentben, és már Antallékkal mutyiztak azért, hogy ilyen olyan alkuk alapján hatalmas pénzekhez jussanak, a pénzek elosztásának sorsáról döntsenek.

Ha a külföldi maffia már az állam része, akkor befolyásolja a törvényhozást. Mindennek egy célja van: a vagyon, és hatalom növelése. Olyan jogszabályokat alkot, amik az ő érdekeiket szolgálják. Úgy szervezik át a gazdaságot, hogy minden az ő zsebükbe menjen. A közpénz biztos forrás, nem kell ölni érte, hanem az adókból befolyó összegeket és más bevételeket a saját hasznukra fordítják. Az ő gyerekük már ne legyen koszos maffiózó, hanem megbecsült, köztiszteletnek örvendő, egyetemet végzett polgár! A közszolgáltatásokra mindig minden államban igény van, a polgárok befizetik a díjakat. Megjelenik pl. az olasz maffia a szemét, hulladék gyűjtése terén, az energia szektorban, a cégekben, az igazgató tanácsokban.

Orbán 2010-es hatalomra kerülésével megnyílt az út a totális lopás felé

Átírják az Alkotmányt, a választási törvényeket stb. Ezt nevezet Orbán, a Főmérnök “áldott állapotnak.” Ha hívei nem lennének ilyen hülyék vagy szintén tolvajok, akkor rájöttek volna arra, hogy aki a totális hatalom lehetőségét “áldott állapotnak” nevezi nyíltan, az egy beteg zsarnok. Normális ember ilyet ki se mond hangosan.

Megkezdődött az ország lerablása. Az energia szektorban megszállták a Magyar Villamos Művek irányítását, a szemét kezelést egy állami központi irányítás alá vonták. Megszerezték a Mátrai Erőművet Mészáros nevén, amit aztán ugyancsak pénzszaporítási célból visszavettek tőle jóval nagyobb összegért. Megyei Eon és más közmű, pl. vízszolgáltató cégek kerültek Fideszes irányítás alá, mert a külföldi tulajdonosokat elüldözték a nép érdekeire hivatkozva. Ez történt Pécsett is a Vízművel. De a haszon nem a magyar népé lett ezután se, hanem Orbán és a slepp zsebébe csúszott.

A maffiavilág minden országában leuralja a szerencsejáték piacot

A maffia filmekben is látható, hogy a meggyilkolt embereket a bűnözők által irányított cégek építkezésein bebetonozva tüntetik el. Miért? Mert az építőipar hatalmas pénzeket mozgat, szintén biztos, és viszonylag magas megtérülési lehetőséget biztosít. Tehát ezt is elfoglalják mielőbb.

Ezt vessük össze azzal, hogy Magyarországon stadion építési láz tört ki, miközben a kórházak elrohadnak. Ha pedig építenek egy újat, akkor árának sokszorosát lopja el a Fidesz a közbeszerzések túlárazásával, a céghálóján való elcsorgatással.

A világ minden országában a maffia leuralja a szerencsejáték piacot.Ott ugyanis nehéz ellenőrizni, hogy valójában ki mennyi pénzt hagy a játék asztaloknál, annyit könyvelnek el, amennyit akarnak. Ez tehát a bűncselekményekből származó pénzek tisztára mosásának egyik legjobb eszköze. Orbán monopolizálta ezt a területet, a kaszinókat bizalmasa, Andy Vajna irányítása alá helyezte. Ott nem működik kötelezően a NAV-hoz bekötött pénztárgép, mint a sarki kisboltban, ami egy gyufa eladását is jelenti az interneten keresztül. Pofátlan rablás ez is!

Nincs olyan maffia, amely saját érdekében nem jutott le külföldön a gyilkosságig. Egy bizonyos pénz mennyiségen felül egy ember élete nem számít, nem lehet akadálya akaratuk, érdekeik érvényesítésének. Ez már vagy megtörtént, vagy meg fog biztosan nálunk is!

Amíg a nép fel nem ébred

Mint pl. a bíró gyilkosságok után Olaszországban, ahol össznépi ellenállás tört ki a bűnözők uralmával szemben. Valami nálunk is megindult már. Ezt mutatja az ellenzék győzelme Budapesten, Pécsett és más nagyvárosokban a 2018-as önkormányzati választásokon. Nincs idő várni 2022-re! Mindenki nyissa ki a száját, szervezze meg magát és társait! Össze kell fogni! Ha nem tesszük, akkor Orbán maffia állama totálissá válik. Már mindenki érezheti ennek hatásait a saját bőrén. Ezt akarod, Magyarország?!

Kapcsolódó

maffia

One thought on “A külföldi maffiák fejlődése és a Fidesz útja

  • A különbség annyi, hogy más maffiák beépülnek az államhatalomba, nálunk a maffia maga az államhatalom lett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük