A kültelki autónepper fogjai, avagy roncsország eladása

Igen. Tudom, honnan jöttem. Tudom, hogy az vagyok. Roncsország  simlis, kültelki autóneppere. Persze, a biznic a véremben van egy zúzottkővel seftelő, kőbányász párttitkár apától. Ordított velem mindig. Megmondta, addig üt, amíg ember nem lesz belőlem. És vert.

Úr lesz a Párttitkár elvtárs fia

Azt mondta, ő már mindent elért, amit ebbe a kurva komcsi rendszerben lehet. Párttitkár elvtársnak szólítják. De belőlem urat fog csinálni, ha beleszakadok is. Mondta- „Doktor úr leszel!” Mert az már valami. Az nem lehet csak úgy akárki.

Elküdött Pestre. De én továbbra is utáltam. Mert a családban az apa a törvény,aki megtanítja a gyereket a külső világ szabályaira. De nekem ez nem kell, mert törvény ezek szerint a verés. Utálom a törvényt. Szóval Pestre azért küldtek, hogy megtanuljam a jogot. De én mást tanultam itt. Végre szabadon bebaszhattunk a Lacival. De sokat fetrengtünk a koleszban…Most gyakran röhögök, amikor erkölcsi prédikációkat nyom a nagy bajsza alól! Persze, kellett vizsgázni is, meg volt itt egy-két idióta, aki meg akarta nekem magyarázni a világot.

Csináltak fasza szakkollégiumot is

Itt szövegelt valami Kéri, meg Ágh, meg Bihari nevű. Arról, hogy a jog, és az erkölcs jó esetben kézen fogva jár. Hogy a jog egy logikai rendszer, ahol a fogalmak egymással összefüggnek, egymásra épülnek. Meg arról, az állam célja a közjó elérése. Szabadság jogokról is pofáztak. De én tudom, hogy ez az egész egy nagy kamu.

Megmaradtam annak, aki voltam. A seftes párttitkár fiának. A jog csak egy úri huncutság, amit pesti, meg vidéki úri fiúk imádnak. Nem is értem amikről beszélgetnek. Itt volt ez a vidéki gyerek, az a madár nevű. Na,hogy is hívják? Igen. A Sólyom. Őt is jól bepaliztam, hogy a nevével reklámozza az üzletemet. De amikor kft ügyvezetővé választásakor ketten voltak a fülkében, azért ő se volt olyan kényes az alkotmányra. Most meg fanyalog. A kis, száraz nyikhaj. Na, ezért mondom, hogy az egész jogtudomány egy nagy faszság.

A törvényt utálom,mert a törvény az apa

Engem többet nem ver senki! Én leszek a törvény. A jog nem más, mint puszta szöveg. A többi emelkedett blabla. A szöveg meg az lesz, amit én akarok. Ami nekem jó, meg az én zsebemnek. Irattam új társasági szerződést a Jóskával. A vonaton megcsinálta a laptopján. Mondtam neki, csak azt hagyd benne, amit a köcsög Brüsszel feltétlenül megkövetel, mert különben nem adnak gempát. Egy óra alatt kész lett vele.

Első az üzlet. Azt a vén faszt is jól átkúrtam 1988-ban. Azt mondta, ad pénzt, hogy legyen egy nyitott, üzleti társadalom, de hivatalos kft-ket nem támogat. Megígértem, aláírtunk mindent neki. Megjött a lóvé. Másnap beadtuk a bíróságra a „pártunk és kft-énk” bejegyzési kérelmét. Innen indultam.Trükkös mi? Haha! A Hülye arra is adott pénzt, hogy részt vegyek továbbképzésen. Elküldött turtistáskodni külföldre. Azok meg aztán még nagyobb barmok. Kitették a nevemet az oxfordi Híres Diákok dicsőség falára, mikor itthon én lettem a főnök. Pár éve viszont levették. Ki nem szarja le! Hálából a vén Hülyével tele plakátoltam az egész autókereskedést, hogy ő egy csaló svindler, aki szar autókat akar behozni tömegével külföldről. A sok farhátas agyproli meg bevette. Pedig én hoztam be őket titokban.

 

Megyek tovább

Szóval ez volt az én számvetésem mostani megpihenésemkor. Megyek tovább. A sok baromnak kiloptam a szemét, de ők megint engem tettek meg igazgatónak. Már suhogtatnom se kell a kiszerelt ékszíjjat, előre kitalálják a gondolataimat, és levágják akit kell. Meg vagyonőr Sziszi azt is, akit nem kell. De ahol fát vágnak, ott hullik a forgács, leszarom. Harmadszor adtam el nekik roncsországot. De élvezik. Mert én ők vagyok…

Kapcsolódó

Ez nem 1961, és Orbán nem Kádár

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük