A kutyát nem érdekli Semjén-Kovács vadászati cucca! – Videobeszámoló a tömeghiányról….. – No para, majd hétköznap, amikor hozzák a kötelezően érdeklődőket!

„Lenyűgöző és grandiózus.” Ezekkel a szavakkal mutatta be a Hungexpo-n szombaton megnyíló Vadászati és Természetvédelmi Világkiállítás vendégfogadó attrakcióját, a gigantikus, és épp ezért kissé bizarr szarvasfejet formázó agancsszobrot az esemény házigazdája, Kovács Zoltán államtitkár. A megnyitón még csak-csak voltak Kovács körül kirendelt érdeklődők, nem úgy vasárnap, amikor Gelencsér Ferenc, a Momentum képviselője ott járt.

Majd hétköznap, akkor érnek rá a beszervezett iskolások….

A húsz napon át tartó budapesti esemény az elhangzott számok tükrében akár világviszonylatban is figyelemre méltó rendezvény lehet(ne), de láthatólag a hazai közönség nincs elájulva attól, amit a milliárdjainkból idevarázsolt a politikai elit.

“Óriási” az érdeklődés a Vadászati és Természeti Világkiállításra…

75 milliárd forintból valósította meg a kormány ezt a társadalmilag rendkívül hasznos projektet, aminek keretében kitömött állati tetemeket lehet megtekinteni. A kormány nem a valódi természetvédelemre költ, hanem látványberuházást csinál. Nem a nemzeti parkok költségvetését emeli meg, hanem világkiállítást rendez. Nem iskolákkal, kórházakkal, lakhatással foglalkozik, hanem a saját zsebeit tömi.”

“Kijöttem a Hungexpo-ra megnézni, hogy mire költi a kormány az adómilliárdjainkat és, ahogy látják, senkit nem érdekel a “társadalmilag fontos” kiállítás. (…) Magamon kívül senkit nem látok, lehet, hogy mindenki vadászruhában van és elbújtak…”

Bezzeg Kovács Zoltán közösségi oldalán…..

“Így kezdtünk”

Mindez képekben a megnyitóról….

Akiknek kötelező…..

Kapcsolódó

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Fotó: Cseri László

 

A kutyát nem érdekli Semjén-Kovács vadászati cucca! - Videobeszámoló a tömeghiányról.....

5 thoughts on “A kutyát nem érdekli Semjén-Kovács vadászati cucca! – Videobeszámoló a tömeghiányról….. – No para, majd hétköznap, amikor hozzák a kötelezően érdeklődőket!

 • 2021.09.26 at 17:03
  Permalink

  Undoritó és hányinger az ilyen kiállitás , megint bizonyitja a kormány mocskos és elmebeteg politikája, csak magukat ékesitik ilyen semmi aljas dolgokkal, a nép problémáját gyorsan el is felejtik, kit érdekel egy 4 ik hullám , emberek halála, eü teljes leépülése, de ez a sz@r kiállitás ez fontos, már nem tudnak miket kitalálni, hányinger tényleg ez a kormány és fidesz banda, a fenébe öket kellene végre kitömni és kiállitani hogy Stop OV és fidesz !!!!!! Biztos azt a kiállitást sokan látogatnák !!!!

 • 2021.09.27 at 08:48
  Permalink

  Jó, hogy tegnap GPS szel indultunk kirándulni. Kispestről meglepő kerülőutakat ajánlott oda és vissza a “világkiállítás” hozadékaként. Szerencsére tankokat nem láttam az úton.

 • 2021.09.27 at 12:34
  Permalink

  Azt mondod, hogy ezek már a GPS-t is megvették?!

 • 2021.09.27 at 13:48
  Permalink

  Csodálkoznál ezen???

 • 2021.09.27 at 22:43
  Permalink

  Lattam a megnyitorol egy Katz David – fele riportvideot – szegenyke korbesetalta ezt a borzalmat, es ami lathato volt ezen a videon, az rendkivul lehangolo volt…. Olyan volt, mintha az allatpreparatorok szakiskolasainak a vizsgamunkait lattuk volna az osszes hibajukkal egyutt: koszlottra kitomott, matt-bundaju oroszlan, meg kisallatok szanaszet szetszorva a kiallito reszen, egyeni standokon kiallitva, kornyezetbol a legtobbjuk kiszakitva – teljesen eletszerutlen kornyezetben. Aztan mintha a rendezok is megereztek volna a termeszet hianyat, itt-ott indokolatlan fucsomok, a’lkornyezet kialakitva – dilettans modon osszeganyolva…De mindennek a legborzasztobb resze az a rendkivul hosszu fal, ahol az oz- es szarvasagancsok vannak a legprimitivebb modon bemutatva csak azert, hogy tomjenzsoti el tudjon dicsekedni a fal elott, hogy kozte van az edesapja altal is leolt allat trofeaja. Ugy neznek ki azon a falon nagyban azok az agancsok, mintha Pistike a reten osszeszedett volna egy nyaron 500 darab feher kaposztalepket, es azt szepen egyenkent gombosture tuzve kirakta volna a szobaja falan es abban gyonyorkodne barmikor amikor a falara nez. Azert irtam a kaposztalepket, mert annal unalmasabb lepke nem nagyon van. Ezek az agancsok a kozel egyforma meretukkel annyira semmitmondoak, annyira monotonok, hogy az mar-mar letargikussa tehet. A szarvasagancs kapu semmi masra nem lesz jo, mint egy jopofi foto elkeszitesere, kb. azon a szinten, mint amikor egy nyaralohelyen fel van allitva egy arcoknak kilyuggatott vicces nagy plakatfoto, ami moge a csalad beall, es kinezeget a megfelelo lukakon, mikozben a plakaton a fejukhoz valami vicces dolog tartozik: peldaul egy vihogo capa szajaban van eppen a fejuk, vagy szorfolnek , stb. Ennek a “megalmodasahoz” nem szakertelem kellett, hanem nehany uveg whisky meg sok csavar. Szegyen az, hogy egy giccsparadet tol az arcaba a latogatoknak semjen 70 milliard forintbol “megalmodva”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.