A Latorcai-elnökölte ülésen a parlamentben „nácizni” lehet, de a „gerinctelenezésért” kizárás jár? – 2020 Magyarország

A jobbikos Szilágyi György és a KDNP-s Nacsa Lőrinc szócsatájából csütörtökön újfent kiderült, hogy a magyar parlamentben érvek ütköztetése helyett a személyeskedés a honi közélet „anyanyelve”. Ne feledjük, hogy megválasztott közszolgákról van szó, akik Önt, meg Önt és mindannyiunkat képviselik. 

Latorcai János KDNP-s honatya értékrendje

Szilágyi György, a Jobbik képviselője parlamenti felszólalásában bírálta a kormányt az alaptörvény módosításával összefüggésben. A KDNP-s Nacsa Lőrinc ezt követően úgy fogalmazott, Szilágyi György

„egy év alatt próbált meg náciból kommunistává vedleni”.

Latorcai ezen a ponton nem háborodott fel és nem alkalmazott szankciót párttársával szemben, nem úgy, mint az erre reagáló Szilágyi esetében.

A jobbikus politikus erre úgy válaszolt,

„az Országgyűlés egyik leggerinctelenebb, leghazudozóbb képviselője” őt ne nevezze nácinak.

Ez már sok volt az elnöklő Latorcai Jánosnak,

elvette a képviselőtől a szót és kizárta az ülésnap további részéből.

<<< Friss hírek >>>

„Diktatúra a parlamentben!”

Szilágyi közösségi közösségi oldalán számolt be a T. Házban történt attrocitásról:

„Nacsa Lőrinc nácinak nevezett. Az ülésvezető Latorcai János, Nacsa KDNP-s képviselőtársa, nem szólt semmit.

Amikor erre reagálva, felszólalásomban, nyugodt hangnemben, szemtől-szembe ezt kikértem magamnak, akkor Latorcai őrjöngeni kezdett, elvette tőlem a szót és engem kizárt az ülésről. Így büntetik a Parlamentben az igazság kimondását – kizártak az ülésteremből, miután kikértem magamnak, hogy Nacsa Lőrinc, az egyik legaljasabb, leggerinctelenebb Orbán bólogató lenácizott.

Önök szerint mi a felháborítóbb? Hazudozni és visszaélni a hatalommal vagy szemtől szembe kimondani az igazságot?

A kormánynak egyértelműen az utóbbi. Sunyiság, Fidesz-KDNP a neved!”

Diana

2 thoughts on “A Latorcai-elnökölte ülésen a parlamentben „nácizni” lehet, de a „gerinctelenezésért” kizárás jár? – 2020 Magyarország

  • latorcai ven hulyenek mar regen az unokai kozott lenne a helye, nem a Parlament pulpitusan, raadasul ennyire reszrehajloan biraskodva!
    Nagyon remelem, hogy errol Nick Thorpe, a BBC magyarorszagi tudositoja ir egy szaftos kis cikket – hadd tudja meg a vilag, hogy hogy bannak a megvalasztott ellenzeki kepviselokkel Magyarorszagon

  • A házelnöknek nem kéne pártatlannak lennie? Mert Latorcai pont annyira pártatlan, mint egy marék molylepke. Csak nem Kövér elvtárs „érdemeire” hajt?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük