A leggazdagabb magyar arája fogta a 6 milliós táskáját, magára kapta a 700 ezres blúzát és kiugrott ebédelni! – ezt kapta lencsevégre a 444.hu fotósa

Bármelyikünkkel megeshet, hogy egy örömteli eseményt egy jónak ígérkező ebéddel ünneplünk meg kedvesünk társaságában. Miért ne tehetné ugyanezt a Várkonyi Andrea – Mészáros Lőrinc páros is? Természetesen tehetik és nem is lenne hozzá semmi köze a köznek, ha….. Ezen a ponton dönthet úgy az olvasó, hogy faképnél hagyja a hírt és tovább lép, vagy belenéz pár kuriózumért.

Nagy napja volt pénteken a közbeszerzésekre optimalizált nagyvállalkozóknak: a magyar állam 35 évre Mészáros Lőrincnek és Szíjj Lászlónak adta a teljes gyorsforgalmi úthálózat kezelését. A nagy izgalmak után Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a NER kedvenc éttermében igyekezett csillapítani az étvágyát, ahol a koncessziók kiosztását intéző Rogán Antal éppen három nappal korábban uzsonnázott Orbán Viktorral

–  hogy miért lehet érdekes a „magyar leg..-házaspár” früstüke.

Micsoda mázli…., vagy?

Ahogy arról beszámoltunk, Rogán Antal pénteken  tudatta, hogy kihirdették a gyorsforgalmi úthálózat a mostani regnálók zömének, így Orbán Viktornak és kebelbarátjának, földijének: Mészáros Lőrincnek élethosszig -de legalábbis „hamut mamunak mondó koráig”- tartó – 35 év!- győztesét. Mit ad Isten, a mázlista konzorcium szereplői Szíjj Lászlóhoz és Mészáros Lőrinchez köthetők!

Mészárosék konzorciuma a koncesszió teljes időtartama alatt rendelkezésre állási díjat kap, ami egy évre egy kilométerre vetítve 95,2 millió forint.

A bejelentést követően Rogán miniszter helyre tette a szerinte rosszindulattól fűtötteket:

Évente kilométerenként 96,2 millió forintért Mészáros Lőrinc és Szíjj László érdekeltségei fogják üzemeltetni 35 évig a teljes magyarországi gyorsforgalmi úthálózatot – adta hírül pénteken a közbeszerzési értesítő.

Mészáros Lőrinc személye természetesen nem befolyásolta az eljárás eredményét

– írja a hvg.hu. A miniszter szerint nyílt, uniós eljárást bonyolítottak le, transzparens verseny volt. Hozzátette:

„örvendetes, hogy ma Magyarországon van olyan hazai szereplő, aki képes felvenni a versenyt a külföldiekkel (…) Lehet szíjjlászlózni meg mészároslőrincezni, de ezek a szereplők mindig versenyen nyertek el megbízásokat, és jelen esetben jobb, hogy ők nyertek, mintha egy külföldi nyert volna.”

– szögezte le Rogán ellentmondást nem tűrően.

… és, hogy jön ide Várkonyi Andrea és az ebéd?

A Várkert Bazárnál lévő Félix étteremben alacsonyan repülnek a NER-funkcik, így tett pénteken a Mészáros-Várkonyi páros is, akiket a 444.hu fotósa kapott lencsevégre. A fotókon jól látszik, hogy az egykori tévébemondó-híradós kifinomult ízléssel válogatta össze a cuccot, amit az alkalomhoz illőnek talált.

„Az alkalomra Várkonyi egy 2 180 eurós Dior inget és 17 ezer-23,9 ezer euró között mozgó Louis Vuitton táskát választott.”

-írta a portál, ahol a képek megtekinthetők. Ízelítőül és kedvcsináló gyanánt:

fotó: Németh Dániel/444

Orbán Ráhel a fasorban sincs….

Biztosan Önök is találkoztak már emberekkel, akik bármit magukra aggathattak az újonnan szerzett pénzükért megvéve, úgy állt rajtuk, mint – előre is bocsánat – tehénen a gatya. Viszont vannak, akik a turiból beszerzett cuccban is olyan elegánsak, hogy ha belépnek valahová, rájuk szegeződik az összes tekintet. Az elegancia, “gyerekszoba”, tartás – hívjuk bárminek – nem kapható az “újgazdag-boltban”.

2018-ban Orbán Ráhel természetesen hivatalos volt édesapja kötcsei haknijára. Nem akarván szégyent hozni a papa fejére összekapkodta otthon a Louis Vuitton táskáját, beleugrott Gucci cipőjébe, felkapott egy ruhát, amiről nem derül ki, hogy melyik turiból való, beült a családi BMV-be és párjával – a lámpással – leautózott hallgatóságnak.

Louis Vuitton, Twist MM

típusú darab, amelyet jelenleg 3550 dollárért, vagyis pontosan egymillió forintért tudsz megvenni a Louis Vuitton honlapján.

Gucci

cipő, amelyet 695 euróért, vagyis 227 ezer forintért kapsz meg a Gucci honlapján.

Nem kívánunk az olvasók alantas ösztöneire hatni, aki dolgozik és jól megfizetik a munkáját, húzzon azt magára, amit akar. A fentiek csupán azt a célt akarják elérni, hogy mindenki saját szemével lássa: nem – csak – a pénz számít!

One thought on “A leggazdagabb magyar arája fogta a 6 milliós táskáját, magára kapta a 700 ezres blúzát és kiugrott ebédelni! – ezt kapta lencsevégre a 444.hu fotósa

  • 2022.05.08 at 11:42
    Permalink

    Soha sem volt „északi-vérű”, csak kimért, lenézős, nagyképű, „kihanemén”, az egyetemen több alkalommal beütöttem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest