Sorting by

×

A legrészletesebb jövőheti horoszkóp

Egy minden szempontból kiemelkedően érdekes hetet ígér valamennyi csillagjegynek a horoszkóp. Neked csak annyi a dolgod, hogy olvasd el és egy hétre elegendő önbizalmat meríts belőle. Hajrá!

Kos

A hét első felében jócskán szükséged lehet a fantáziádra és a kreativitásodra, ha túl akarsz jutni egy feladaton, vagy nehézségen úgy, hogy közben ne kelljen lemondanod a kényelmedről, vagy ne kelljen anyagilag kötelezettségeket vállalnod. Mindehhez pedig valakivel, akivel eddig esetleg vitáid és nézetkülönbségeid is voltak, most talán szorosabbra kell majd fűznöd a kapcsolatodat.

A hét második időszakában úgy érezheted, hogy szinte mágnesként vonzódik hozzád valaki. Az illetőre most nagy hatással lehet az, amit mondasz, vagy teszel, így a helyzetet kihasználva most jó irányba terelheted az illetőt, vagy szorosabbá fűzheted vele a kapcsolatodat. Arra is alkalmat ad a jelenlegi helyzet, hogy közös erővel érjetek el sikert az élet egy fontos területén.

Bika

A hét első felében új lehetőségek jelennek meg előtted, melyek segítségével tapasztalatot gyűjthetsz és alkalmat találhatsz arra, hogy új, egyéni módon fejezd ki magadat. Ha valamilyen új dologba fogsz, légy bátor és akár formabontó, ne félj alkalmazni az új ötleteidet. Itt az ideje, hogy valami olyan történjen veled, ami kimozdítja az életedet a megszokott kerékvágásból.

A hét második felében gondolataidat egy rejtély kötheti le egy olyan témában, amellyel eddig talán csak felszínesen foglalkoztál. Most viszont igazi vadásszá válhatsz, mivel agyad sokkal részletesebben képes lesz értelmezni a kapott információkat. Használd ki ezt az időszakot, talán egy nagy felfedezés vár most rád.

Ikrek

A hét első felében fokozott empátiára lehet szükséged, hogy megértsd valaki problémáját, mivel az illető gondjai számodra most rendkívül távolinak tűnhetnek. Mások megértése és segítség nyújtása mindig fontos számodra, de ezúttal talán a szokottnál is nagyobb erőfeszítésedbe kerülhet.

A hét második felében egy nálad nagyobb és erősebb erő lehet hatással az életed alakulására és te talán csak annyit tehetsz, hogy az adott helyzetből megpróbálod a lehető legjobbat kihozni. Ha jól kezeled a szituációt, most hosszabb távon is megmaradó eredményeket érhetsz el és ennek nemcsak az önbecsülésedre, de a pénzügyi helyzetedre is komoly pozitív hatása lehet.

Rák

A hét első felében erősen működnek benned az ösztönök és a megérzések is, ami egy várható ellentmondásos helyzetben jó iránytű lehet számodra. Ha most valamivel kapcsolatban azt éreznéd, hogy valami nincs teljesen rendben, ott nagy valószínűséggel igazad is lesz. Légy óvatos!

A hét második felében adj a kényelemre és a harmóniára magad körül. Ezek a napok remek alkalmat adhatnak arra, hogy élvezd azok társaságát, akik közel állnak hozzád és elkerüld az olyanokat, akik mindig csak akarnak tőled valamit. Szóljon ez a pár nap most nagyobb részben önmagadról. Töltsd újra az akkumulátorokat!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.