A Fidesz kommunikátorainak, ha szombat, akkor egy belsősből hülyét kell csinálni elvhez igazodva, ma Hollik Istvánt választották a megtisztelő posztra. Ha máskor nem is, de ma megdolgozott a pénzünkért!


[mnky_ads id=”4668"][m[mnky_ads id=”4670"]p>

Migránspárti érzékenyítés

Hollik István, a regnáló kormánypárt szóvivőjének szombati sajtótájékoztatóján azt írták a papírjára és ő mondta is lelkesen, hogy

“a Helsinki Bizottság olyan bevándorláspárti érzékenyítő tréningeket tart, amelyek egyértelműen azt a célt szolgálják, hogy a migránsok szemszögéből, az ő érdekeiket képviselve érzékenyítsék a bíróságok dolgozóit”.

[mnk[mnky_ads id=”10551"]

Az őrület nem ismer kerítést

A tanfolyamokon a menekültjoggal, a bevándorlás egyes jogi eseteivel kapcsolatban adnak tanácsokat – festette le a tényállást a megszólaló, ami egyszerre felháborító és megengedhetetlen.


“a menedékkérelmekkel, kiutasítással kapcsolatos ügyek többsége a bíróságokra kerül. Nem nehéz feltételezni, hogy ezzel a Helsinki Bizottság célja az igazságszolgáltatás befolyásolása, a bírók megtévesztése azért, hogy minél több bevándorlót tudjanak Európába hozni.”

Hab a tortán

Hollik István hangsúlyozta,

fennáll a veszélye annak is, hogy egy-egy konkrét ügyben egy “Soros által fizetett jogász”, aki migránsokat képvisel, adott ügyben olyan bíróval kerüljön szembe, akinek az “érzékenyítését ő végezte”. Ezzel egyértelműen veszélybe kerül a bírói függetlenség.

[mnky_[mnky_ads id=”10552"]p>(forrás: mti)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét