Az európai parlamenti (EP-) választáson erős üzenetet kell küldeni Brüsszelbe arról, hogy „változást akarunk, egy olyan Európát szeretnénk, amely megvédi a határait tengeren és szárazföldön” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.


Még hogy „pénzzel jól kitömött”!

Azt is mondta, hogy „olyan brüsszeli vezetőket akarunk látni, akik nem szervezni, hanem megállítani szeretnék a migrációt”.

A kormányfő hozzátette:

létezik egy – pénzzel jól „kitömött”, például politikusokból, újságírókból, elemzőkből álló – „liberális maffia”, amely azon dolgozik, hogy elhitesse a világgal, a migráció ellen nincs mit tenni.

Amikor pedig kiderül – mondta –, hogy mégis van mit tenni, mert Magyarország megállította a migrációt a szárazföldön, Matteo Salvini olasz belügyminiszter a tengeren, Donald Trump amerikai elnök pedig falépítés mellett döntött, akkor „ezeket az embereket elkezdik gyűlölni”.

A szocialisták kiegészítették Orbán rádióinterjúját

Orbán Viktornak reggeli rádióinterjújában majdnem sikerült pontosan leírnia rendszere működését. A következő kiegészítéssel azonban már teljesen megfelel a valóságnak:

Létezik Magyarországon egy illiberális maffia, amit jól kitömnek pénzzel és sok emberből áll. Politikusokat (fideszes képviselők), újságírókat (Bayer Zsolt), elemzőket (Századvég, Nézőpont) foglalkoztat azért, hogy olyan képzeteket (Soros-terv) alakítsanak ki, amelyek elterelik a figyelmet a Fidesz lopásairól.

(Forrás: MTI, mszp.hu)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét