Dr. Kunetz: március 1-je a magyar egészségügy legsötétebb napja!

Nem mondható váratlannak, de bekövetkezte mégis megrázza a teljes magyarországi egészségügyet, ami felekezeti- és párthovatartozás nélkül mindannyian tragikusan megérzünk a nem is oly távoli jövőben, mondjuk holnaptól.

„Bárhogyan is végződik ez a nap ma van az egészségügy legsötétebb napja

A koronaválság csúcspontján, a kormány ámokfutása következtében, hacsak a dolgozók 10 százaléka is felmond, az brutális következményekkel fog járni.

Az eddigi visszajelzésekből nem sok jóra számíthat a kormány. Volt olyan dolgozó, aki már aláírta, majd bement a munkaügyre, visszakérte. ás ott helyben széttépte a szerződését pedig. Más kórházakból is azt kapom, hogy állnak sorban a kilépőpapírokért. Most elég súlyosnak tűnik a helyzet, a kormánynak azonnal és feltételek nélkül kapitulálnia kell!” – írta hétfő reggel Kunetz doktor közösségi oldalán.

Pár óra elteltével.

„A tatabányai Szent Borbála Kórházban is iszonyatos a káosz.

Felmondott az összes közalkalmazott orvos munkavállaló a sürgősségi osztályon, többen távoztak a radiológiáról, többek között az osztályvezető, a kardiológián az osztályvezető főorvoson kívül két rezidens maradt, gond van a nefrológián is alig maradt orvos, a pszichiátrián a nővérek távoztak. Ez egy megyei kórház, így most működésképtelenné vált.”

… és este….

„A következő:(„

 

leáll, felhívás

 

leáll, figyelmeztetés

4 thoughts on “Dr. Kunetz: március 1-je a magyar egészségügy legsötétebb napja!

  • Ezt akartad te mocskos OV patkány ,ebbe beletört a fogad te aljas tolvaj és most népgyilkos is..Takarodj ////

  • Ez a kormány a világ szégyene. Sikerült teljesen tönkretenniük ezt a szerencsétlen,nyomorult országot,Az egészségügy összeomlása a járvány közepén,már a vég.Remélem,egy haszna lesz:-orbán bukása.

  • Tetszettek volna beallni Sandor Maria moge, es akkor raboritani az asztalt a cinikus es tetu orbanra, amikor meg nem volt ekkora baj! De jobb keson mint soha: sok szerencset kivanok annak a rengeteg agyondolgozott, megvezetett, kizsakmanyokt egeszsegugyisnek, akik eddig is tartottak a frontot. Ugy latszik, orban nem fog meghatralni akkor sem, ha o marad egyedul a romhalmaz/szemetdomb tetejen, amit csinalt a mi gyonyoru kis orszagunkbol.

  • Pingback:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük