A magyar igazságügyminiszter virtuális krokodilkönnyeket hullat a “sárga hajú veszedelemért” akit kivéreztettek a techcégek

Varga Judit igazságügyminiszter kétségkívül a legaktívabb kormánytag a social mediában. Most azonban, hogy kormányunk és személyesen Orbán Viktor nagy kedvencét, az USA néhány napig még hivatalban lévő elnökét kizárták szinte minden közösségi fórumról, mert veszélyesnek ítélték, mivel újra és újra lázító fake news üzeneteket közölt, a mi miniszterünk felhorkant, méghozzá a demokrácia nevében. 

Mindnyájan kikapcsolhatóvá válunk

A világ közvéleménye most ébredt rá igazán, hogy eljött az az idő, amikor politikai alapon megtagadhatóvá vált a magánszolgáltatások nyújtása – kezdi a sopánkodást közösségi oldalán  (hol máshol?) Varga Judit, majd a folytatásban ugyan nem említi a “sárga hajú veszedelem” nevét, de egyértelmű, kiért emel szót a csúnya, csúnya tech-cégekkel szemben.

“Eddig csak a vélemény- és szólásszabadságot korlátozták a globális tech cégek, de az Amerikában látható ideológiai hadjárat bizonyítja, hogy az emberek akár ki is kapcsolhatóak az online térből. Onnan, ahol mindennapi életüket élik, munkájukat, vállalkozásaikat menedzselik, emlékeiket tárolják és kapcsolatot tartanak barátaikkal, ismerőseikkel, szeretteikkel.”

“A valódi életben mi hozzuk meg saját döntéseinket”

Ezt követi egy oldalvágás minden liberálisnak, még azoknak is, akik most kivételesen majdnem ugyanúgy vannak felháborodva, mint Ő:

“Meglepő lehet, hogy Merkel, Weber és több európai vezető is felemelte szavát a – számukra egyébként kedves – globalista liberális ideológiát hirdető tech cégek lépésével szemben.  Meglepő lehet, de valószínűleg ők is rájöttek, hogy mindez akár velük is megtörténhet és akár ők is törlésre kerülhetnek, ha nem az elvárt módon viselkednek.
Amíg dolgozunk az online jogbiztonság és átláthatóság feltételeinek megteremtésén, érdemes végig gondolni, valóban megéri-e életünket a social médiára alapozni.
Mondjuk el gyermekeinknek, barátainknak, szeretteinknek, hogy a valódi életünket kell megélni és akár újra felépíteni a virtuális helyett. Mert a valódi életünkben mindig mi hozhatjuk meg saját döntéseinket.”

Milyen igaz, tanítsuk meg gyerekeinket és lassanként már magunkat is arra, hogy a valódi életünket kell megélni, nem pedig a kormány által kreált párhuzamos valóságot, és akkor valóban könnyebb lehet az életünk, nekünk legalábbis biztosan.

Kapcsolódó

igazságügyminiszter

Pálmai Tamás

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “A magyar igazságügyminiszter virtuális krokodilkönnyeket hullat a “sárga hajú veszedelemért” akit kivéreztettek a techcégek

  • Avatar
    2021.01.15 - 10:02
    Közvetlen hivatkozás

    Bizony ez a magántulajdonban lévő cégek lényege! Egy ruházati bolt is megtagadhatja, hogy kiszolgáljon, ha erre okot adtam. Magáncég megjelölt az okot és kizárja a szolgáltatás ól az arra jelentkező. Ha a miniszter asszonynak vállalkozás lesz a tulajdonában, az is így fog viselkedni.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük