Sorting by

×

A magyar jogállam és gyilkosa, a Fidesz és a Pegazus

Az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának ülése után Kósa Lajos elmebajnok fideszes politikus azt találta közölni az újságírókkal, hogy a Pegazus szoftvert, amivel pl. oknyomozó magyar újságírót is lehallgattak, a Belügyminisztérium vásárolta meg.

Kósa vezető fideszes politikus, országgyűlési képviselő, volt miniszter is

Mint ilyennek hivatalból tudnia kell, hogy államtitokról, helyesen minősített adatról nem szabad nyilvánosan beszélni, mert az bűncselekmény. Egész eddig arról volt szó, hogy a Pegazus szoftver léte is tikos adat. Ebből következően nemhogy a vásárlás körülményeiről, hanem annak Magyarországon találhatóságáról sem lehet beszélni büntetőjogi következmények nélkül.

Erről jutott eszembe, hogy Picehelyi Zitát és Fulmer Gergelyt, a Kétfarkú Kutya Párt pécsi aktivistáit nemrég bevitték a rendőrök, kihallgatták őket, “rabosították “ és házkutatást tartottak náluk rongálás bűncselekményének gyanújával. Ugyanis Nemzeti konzultációs plakátokra piros szíveket ragasztottak.

Mondom, nem gyújtották fel a plakátokat, nem tépdesték le, hanem egy pici, piros szívet ragasztottak rájuk szeretetük jeléül. Ezért kb. fél napot tölthettek a rendőrségen és házkutatást kellett elszenvedniük.

Igazából most nem nagyon akarok jogászkodni

De azt leírom, korábban kimondta már a bíróság, hogy ez politikai véleménynyilvánításnak minősül, ami minden állampolgár alapvető joga az Alaptörvény szerint is. Kellene, hogy legyen legalább is. De Fideszisztánban nem az. Már régen nem.Tekintsünk el attól a nem elhanyagolható ténytől is, hogy nem gyújtották fel a plakátokat, nem tépdesték le. Tehát ez egyébként jelentősen túlárazott plakátok nem semmisültek meg teljes egészében, hanem kb.5-10 %-os részük lett letakarva. Tehát a plakát teljes ára nem is jöhet szóba a rongálás elkövetési értékeként. Vagyis a cselekmény legfeljebb szabálysértésnek minősül, ha egyáltalán büntetendő.

Az egész akció nem szolgál mást, mint a megfélemlítést. A legnagyobb baj, hogy ebben a gyalog rendőr sajnos partner, végrehajt minden parancsot is. A szolgálati felettes pedig kiad ilyen parancsot. Mert meg akar felelni a felül levőknek. Ezt borzasztó!!!

Szóval van egy vezető fideszes politikus,

aki a dolgok jelenlegi állása szerint elköveti minősített adattal való visszaélés bűncselekményét a nagy nyilvánosság előtt a Pegazus kémszoftver létével kapcsolatban. De nem keresi fel ezért másnap sem rendőr, sem ügyész. Nem tudni elindult büntetőeljárásról vagy arról, hogy a Polt Péternek nevezett legfőbb ügyész azonnal kérte volna mentelmi jogának felfüggesztését. Elárulom, hogy nem is fogja.

Végülis nem azért van ő ott a székében, hogy tisztességes lopásban megőszült fideszeseket bántson!

Ellenben néhány papír szív felragasztásáért rabosítanak, házkutatást tartanak. Bár ebédet kaptak szegények, amíg bent voltak. Hiába! Ez a Pintér Sanya nagylelkű! Persze! Mindig mondtam én!

Szóval ide jutottunk

A nyilvánosan bűnöző fideszes, volt miniszterrel a kutya sem foglalkozik. De a bűncselekmény elkövetésével törvényesen nyilvánvalóan meg sem gyanúsítható ellenzéki aktivistákat benntartják, kihallgatják, házkutatást tartanak náluk stb. Mindezt plakátra ragasztott papír szívecskék miatt!!!

A magyar jogállam nem pusztán beteg, hanem halott….

Ezt üzenem azoknak a bíróknak is, akik magukra csukják a tárgyalóterem ajtaját, azt mondják, hogy ők törvényesen ítélkeznek, más nem számít. Közlöm, hogy igenis számít! Nem szabad tovább hallgatni. A jogállamnak nem nekünk, normális jogászoknak a szívében, agyában kellene pusztán léteznie, hanem a valóságban, az állam minden szervénél működnie. De meghalt.

Amíg Orbán van uralmon, a helyzet csak rosszabb lesz. Egyre durvább lesz a megfélemlítés, mert érzik a vesztüket.

Pécsi átvilágító ügyvédként látom, hogy a nyomozó hatóság miket művel teljesen nyilvánvaló ügyekkel. Látom, hogy nyírja ki őket a józan ésszel és a törvénnyel szemben álló módon. Mert a rendőr meg akar felelni, ahogy már fentebb is írtam a házkutatások kapcsán. Aztán majd az ügyész is meg akar felelni és elutasítja a panaszt a nyomozás megszüntetése ellen. Mi pedig emelhetünk pótmagánvádat, ha annak útján is el nem zárja törvénysértő döntéssel az ugyancsak megfelelni és feljebb jutni akaró bíró.

Szólok előre

Ha elmúlik Magyarországról ez a Fidesznek nevezett dögvész, akkor sokan nagyon fogják szégyellni magukat. De ez nem zavar egyeseket, mert addig is vigasztalja őket a jó fizetés, a magas beosztás és a főnöki vállveregetés. Én pedig később is rosszul leszek tőlük…

Kapcsolódó

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.