Városi kurír
A napi fontos.

A Budapesti Ügyvédi Kamara is kikéri magának…

0 54

A napokban számoltunk be arról, hogy Dr. Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke határozottan tiltakozott a bírói kar oktatási tevékenysége és az abban előadásokat vállaló néhány ügyvéd kollégát ért nemtelen, kormánypárthoz köthető támadás ellen.

Eszmél a Budapesti ügyvédek képviselete is

A kormánylapban megjelent cikkre Dr. Bánáti János, a kamara elnöke, az ATV-nek nyilatkozó Dr. Hidasi Gábor, az Ügyvédakadémia alapítója

után a dr. Hidasi,Réti László vezette Budapesti szervezet közleményben reagált:

“A Budapesti Ügyvédi Kamara közleménye
Budapest, 2018. június 5., kedd (OS) – A fővárosi ügyvédi kamara elnöksége is tiltakozik

A (BÜK) Elnöksége a hétfői ülésén határozatban ítélte el azt a sajtómegnyilvánulást, ami azzal a címmel jelent meg, hogy “Így szövi be Soros hálója a magyar igazságszolgáltatást” (ezáltal – amint arra a cikk kitér – a magyar ügyvédséget és a Budapesti Ügyvédi Kamara Ügyvédakadémiáját is).
A BÜK egyetért a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke, dr.Bánáti János határozott, visszautasító nyilatkozatával, valamint az Ügyvédakadémia alapítójának, dr.Hidasi Gábornak az elektronikus médiában megjelent érvelésével.

Budapest, 2018. június 5. dr.Réti László elnök”

 

(forrás: mti)

Felébredt a Magyar Ügyvédi Kamara – Bánáti megelégelte a mocskolódást

 

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ