“Semmi cicó” itt a mai horoszkóp – ez a mai nap lelkitérképe

Egy szép, de nagyon fárasztó nap után mi másra vágyna mindenki, mint egy mindent gyógyító óriási lustálkodásra, de mit ígér a horoszkóp, lesz e mód a pihenésre. Milyen lesz ez a nap? Lássuk!

Kos

Jó hírekre számíthat, aminek köszönhetően percről-percre jobbá válik majd a hangulata. Ettől függetlenül vigyázzon, hogy ne ragadja túlságosan magával a képzelete. Álljon két lábbal a földön.
Egy kis türelem segítségével minden könnyebben fog menni. Nem szentelt elég figyelmet egy problémára, így az még mindig foglalkoztatja. A csillagok nemsokára kedvező pozíciót vesznek fel, aminek a hatására elképesztően vonzó lesz az ellenkező nem képviselői számára.
Szánjon időt a családtagjai meglátogatására, töltse el az egész estét a körükben, így minden fontos témát jó alaposan kivesézhetnek.
Ne legyen dühös, se csalódott már rögtön a nap kezdetén, hiszen így csak önmaga helyzetét nehezíti meg.

 

Bika

Szabja meg a határokat a kapcsolatában, hogy mi az ami még elfogadható az ön számára, és mi az ami már nem. Ha így tesz, akkor számos későbbi problémát és kellemetlen szituációt tud megelőzni. Szánjon időt erre a beszélgetésre, még akkor is, ha tudja, hogy nem lesz túlzottan kellemes.
A megszokott feladatai már nem okoznak örömet önnek, és nem is igazán kötik le a figyelmét, ezért próbáljon meg egy kis kreativitást vinni a munkahelyi tevékenységeibe. Még az is lehet, hogy a főnök felfigyel majd önre. Tele van izgalmas, érdekes öltekkel. Ne féljen megvalósítani őket!

Ikrek

Ön tudja, hogy mit engedhet meg magának, ne feszítse túl a húrt, így nem érheti kellemetlen meglepetés. Kerülje az olyan tevékenységeket, amik nem okoznak örömet önnek, és na hagyja, hogy mások önre erőltessék az akaratukat. Természetesen azért viselkedjen udvariasan, és nem bántson meg senkit a környezetében. Az lenne a legjobb, ha valamilyen békés, kellemes elfoglaltsággal töltené el a szabadidejét.
Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.
Eléggé robotszerűen végzi most a munkáját, mert a gondolatai messze elkalandoznak. Legyen óvatos, nehogy kisebb hibákat vétsen.
Súlyzózzon, vagy ugrókötelezzen kicsit. Észre fogja venni, hogy milyen jó hatással lesz önre a testmozgás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük