Sorting by

×

A mai szerda az “optimizmus nemzetközi napja”, hiszen nem az a kérdés mi sikerül, hanem, hogy miben hiszel – állítja a horoszkóp

Az érzések, vagy ne adj isten a megérzések talaja nem mindig a valóság. Néha elrugaszkodunk a hétköznapok sugallta lehetőségektől, és vagy alájuk, ( pesszimizmus), vagy és ez a kellemesebb föléjük “lövünk” (optimizmus). A horoszkóp az univerzum parancsára,  időnként,  hol egyiket, hol másikat emeli be.

Kos

A mai napon, annak ellenére, hogy tombol önben a tettrekészség, mégis rendkívül nehéz lehet felébrednie reggel, s eme kissé kómás, félig alvó állapota ráadásul szinte az egész nap folyamán megmaradhat. Ne döntse csak azért se magába a kávét, inkább igyekezzen elterelni figyelmét kimerültségéről azzal, hogy valami igazán érdekessel kezd foglalkozni! Ne csak beszéljen arról, amit el akar érni, hanem lépjen a tettek mezejére. Néhány barátja meglehet, hogy azt gondolja önről, hogy nem képes elérni a célja, ezért hát bizonyítsa be nekik, hogy tévednek!

Bika

A mai napon kissé hevesebben verhet szíve, mert meglátott valakit, esetleg valamit, aminek nagyon örül. Ne fogja vissza lelkesedését, kedves bika, hiszen az élteti csak igazán az embert. Törekedjen arra, hogy mielőbb kielégíthesse kíváncsiságát, s megszerezze, amit megkívánt! Ne legyen a képzeletének rabja. Fordítson kellő figyelmet a valóságra és rádöbben majd, hogy már csak egy karnyújtásnyira vannak öntől azok a dolgok, amelyekre vágyik, csak éppen nem vette még észre őket. Cselekedjen időben, nehogy késő legyen, sarkalja a horoszkóp is.

Ikrek

A mai napon kissé hajlamos lehet túlságosan is sokat elégedetlenkedni, ami odáig fajulhat, hogy szinte képtelen elviselni akár saját testét, vagy gondolatait is. Ne mérgezze magát ilyesmivel, s fogadja el, hogy a szép, vagy okos, kifejezések erősen szubjektívek, továbbá azt se feledje, hogy minden gondolatával együtt, úgy tökéletes, ahogy van, ha pedig nem tetszik valami magával kapcsolatban, kesergés helyett kezdjen el még ma változtatni rajta! Ha szeretne változtatni valamin, akkor ne féljen kimondani a véleményét. Ne másoktól várja, hogy megoldják ön helyett a problémáit, mert azzal csak zavarba hozza őket. Ha nem mondja meg pontosan, hogy mit akar, akkor mások pont ugyanúgy bánnak majd önnel, mint korábban. Kapcsoljon át optimista üzemmódra.

Rák

Ma kritikai szemlélete által hajtva, könnyen versengésbe kezdhet valakivel, akit esetleg jobbnak hisz magánál, vagy egyszerűen, potenciális riválisának tart. Ezt a csatát azonban csak úgy nyerheti most meg, kedves Rák, ha teljesen érzelemmentesen játszik, amit néha könnyebb mondani, mint megtenni! Elkerülik a problémák. Ha a párkapcsolata korábban zátonyra futott volna, akkor se búslakodjon, mert egy sokkal jobb vár önre. Élvezze a gasztronómiai élményeket, amelyeket időről-időre alkalma lesz megtapasztalni. mondja a horoszkóp.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.