A Majka-Szijjártó randi utóélete: a külügyér büszkén posztolta, a rappernél néma csend….

Biztosan mindegyikünkkel naponta megesik, hogy vannak fontos találkozásaink és fontatlanok is. Az előbbit igyekszünk megörökíttetni, -ahogy azt Szijjártó Péter külügyér tette mukahelyét megjelölve a fotós társaságában “elköltött” bensőséges találkozóról Majkával- az utóbbin csak túllenni akarunk. 

Mivel a rapper nem nyilvánult meg a találkozóval kapcsolatban,

így nem tudni, ő mennyire tartotta fontosnak és egyáltalán mit keresett a Külügyminisztériumban. De nézzük a két celeb közösségi oldalát:

Majka

Majka április 19-én nem posztolt, 18-án új klipjét promózta:

Szijjártó

Szijjártó Péter hétfői utolsó bejegyzése:

“Egyszerre voltunk covidosok. Mindketten rendesen elszenvedtük. Most már abban reménykedünk, hogy minél előbb mehetünk koncertre. Ő énekelni, én hallgatni.”

Van még kérdés?

… egy kis érdekesség, ha valaki lemaradt volna róla anno….

A kommentekből….

“Tudtam,hogy támadni fogják Majkát mint Ferót!Ha a Gyurcsánnyal jelentek volna meg együtt akkor mindegyikőjük frankó gyerekek lennének!”

“Majka krumplishow 2021… Most egy nemzedék “sirat ” téged, de boldog vagyok… Mindennap újból és újból rádöbbenek hogy ebben az országban mindig van lejjebb!”

“A világon semmi kivetnivaló nincs ebben! Két fiatal beszélget van közös témájuk!”

“Szegény Majka, most aztán jól összeszijjàrtózta magát”

“Ejnye Majka! Látom eladtad magadat te is.Pedig ahonnan te jöttél pont ezek miatt vannak az emberek mélyszegénységben! Vajon a családod barátaid büszkék lennének rád?”

“A külgazdasági és külügyminiszter úrnak nem kell megvárnia a következő nyilvános koncertet: az is elég, ha berendelteti a munkahelyére Majoros művész urat, mint a német nagykövetségi ügyvivőt. Majoros művész úrnak meg csupán arra kell ügyelnie, hogy ne ugyanazt a nótát húzza el, amellyel pár éve a Heti hetesben kereste a betevőjét…”

“Mi van balos kommentelők, nehezen viselitek a normalitást? Hát úgy néz ki, hogy a szókimondó Majka is közénk tartozik. Hát igen, aki az üres, semmitmondó fecsegésnél többre is képes, az mind jobboldali. Ha többen vagyunk, ha kevesebben én bizony büszke vagyok erre, mert a mi bizony “ többek” vagyunk, mert vannak gondolataink és érveink. Bennünket az üres, hazug szöveggel nem lehet megvezetni.”

“Ezt kihagytam volna miniszter úr helyében….”

“A következő Kossuth díj megbeszélés?”

2 thoughts on “A Majka-Szijjártó randi utóélete: a külügyér büszkén posztolta, a rappernél néma csend….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük