CsillagjegyekBulvár

A manóba! Ezeken a csillagjegyeken nem fog az idő! Sőt….

A manóba! Ezeken a csillagjegyeken nem fog az idő! Sőt....

Sokan észrevették már, hogy néhány nő az évek előrehaladtával egyre szebbé válik. Azt gondolhatjuk, mintha ismernék az örök fiatalság titkát, vagy plasztikai sebész segítségét vették igénybe ehhez, de nem így van. Bizonyos csillagjegyeknél úgy tűnik, az idő ellentétes irányba telik. Az asztrológusok szerint az ilyen különlegesség az állatöv egyes jeleihez kötődik. Nézzük, kik ők!

Az Ikrek jegyű hölgyek

A fiatalabb éveikben az Ikrek jegyű lányok maximum csak fiatalságukkal az édes kis arcukkal kápráztathatják el a környezetüket. A nőiességük a sportos ruházat mögött rejtőzik. Az Ikrekre fiatal korukban egyáltalán nem jellemző, hogy hangsúlyoznák a nőiességüket és a szexualitásukat. Őszinteségük és az emberekkel szembeni bizalmatlanságuk az idő múlásával egyre inkább kimértté teszi őket. Jellemükben egy bizonyos mélység jelenik meg, a fiatalos könnyelműségük eltűnik. Mint amikor a csiszolatlan gyémántból briliáns válik, úgy kezdenek el szikrázni az Ikrek ezután. A férfiakat úgy vonzza ez a fajta szépség, mint a lepkét a világosság. Gyakran hallani, hogy az Ikrek jegyű nők tetszenek nekik. Elveszítik a fejüket, és nem tehetnek semmit ez ellen.

A Mérleg jegyű hölgyek

Egy nő szépsége nagymértékben függ attól, hogyan fogadja el belső önmagát. Fiatal korában a Mérleg lányok nagyon instabil önbecsüléssel rendelkeznek. Szó szerint ingadozik az önbecsülésük akár egy nap folyamán is. Egyszer felszállnak a mennybe, majd a következő pillanatban a legszörnyűbb pokolban érzik magukat. Ezért gyakran fordul elő körükben, hogy megjelenésükben csak a negatív aspektusokra koncentrálnak. A lány a tükörbe néz, és csak a legrosszabb dolgokat veszi észre magán. Az évek előrehaladtával azonban a Mérleg nő egyre magabiztosabb lesz. Megtalálja a kifogástalan stílusát, amelyben kényelemben érzi magát, de emellett szépnek is tűnik. Az a fajta keserűség, amely korábban jellemző volt rá a hangulat-, és önbizalom-ingadozás miatt, megszűnik. A Mérleg tökéletesen elsajátítja a dekoratív szépségápolási szerek használatát. Segítségével kiemeli az értékeit és elrejti a hibáit. Ezen képesség elsajátításához viszont nem kevés időre van szüksége. Mint a hal a vízben, úgy kezd el élni, felismerve az újdonságokat és a divatos stílusokat. Az ellentétes nemhez való viszonya is megváltozik, ezután úgy olvas bennük, mint egy nyitott könyvben. És ezek a tulajdonságok olyan nőkké változtatják őket, amelyektől az emberek elvesztik a fejüket. A Mérlegeket rajongók veszik körül és folyton a figyelem központjában állnak, sokkal gyakrabban, mint mások esetében.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ne veszítsd el a reményt, kattints! … és nézz körül! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!