A Mátrai Erőműben Mészáros úgy osztatta a féldisznókat, hogy rögtön erőteljesen kért is valamit ….

Új “tag” lépett be a hungarikumok sorába: lojalitásért disznóhúst! Mészáros Lőrinc – hazánk büszkesége a leggazdagabbak listáján – miután bekebelezte a Mátrai Erőművet és kedves leányát megtette tótumfaktumnak, úgy döntött, hogy kísérletet tesz a dolgozók hűségének megvásárlására is.

Ad és rögvest be is hajt….

A közelgő húsvétra és pünkösdre való tekintettel Mészáros Lőrinc egy-egy fél disznót ajándékozott a dolgozóknak. Előre szóltak, hogy

„a félsertés súlya megközelítőleg 45-50 kg, félbe vágva (negyedelve), 2 db élelmiszeripari zsákba csomagolva”.

Mészáros megkaparintotta a Mátrai Erőművet is

Az Index újságírója elment a cég disznóosztására és a nőnapi ünnepségére

Voltak, akik azt mondták, nagyon örültek az ajándéknak, de a fegyveres biztonsági őrök hamar figyelmeztetni kezdték a távozó dolgozókat, hogy ne álljanak szóba a riporterrel.

A nőnapi ünnepség után egy úr pedig azt mondta: nem szándékozik átvenni a fél sertést, mert szerinte az ajándékozásnak nem az a módja,

„hogy adunk egy fél sertést, ami a sertéspestis miatt esetleg a nyakamon marad, és nem tudom értékesíteni, kihasználva a cégcsoportnak a lehetőségeit, és például a Mátrai Erőmű majd megvásárolja a fél sertést és a dolgozónak odaadja, miután természetesen az állam felé is kifizette a szükséges adórészt”.

Fent nevezett nemhiába tartja magát lényegesen okosabbnak Zuckerbergnél!

Forrás

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “A Mátrai Erőműben Mészáros úgy osztatta a féldisznókat, hogy rögtön erőteljesen kért is valamit ….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük