A megafonos Deák Dániel első szakácskönyve: A Fidesz-recept – egy szuszra is végigolvasható, elfér a zsebedben, beférkőzik a fejedbe – ígéri

Deák Dániel, a „Megafon-istálló” oszlopos tagja, tudja, akire köztízmilliókat költöttünk a legutóbbi választás előtt, új oldaláról mutatkozott be: „összegrundolt” egy könyvre valót, végig járta a kiadókat -ez persze csak vicc!- és hatalmas szerencséjének, no meg a zsenialitásának hála rátalált a KKETTK Alapítványra, ami megfinanszírozta a kiadványt. Vagy nem…..

Mi a siker receptje? Deák Dániel válaszol….

„A rendszerváltoztatás óta soha nem kapott még annyi szavazatot egyetlen párt sem Magyarországon, mint amennyit a Fidesz-KDNP-pártszövetség 2022-ben. Így egymás után negyedik alkalommal szerzett kétharmados parlamenti többséget a jobboldal. Hiába az összefogott ellenzék, a gazdasági válság, a járvány és a háború, nemhogy gyengült volna a Fidesz, de még erősödött is.

Mi a siker receptje? Deák Dániel erre a kérdésre válaszol a 21 zsebkönyvsorozat most megjelenő kötetében.”

olvasható a könyvajánlóban.

A 21 a XXI. Század Intézet zsebkönyvsorozata – kortárs problémákra kortárs gondolatok

Akár egy szuszra is végigolvasható. Villamoson, buszon, vonaton, strandon és otthon egyaránt. Elfér a zsebedben, beférkőzik a fejedbe. Ez a 21 – kortárs problémákra kortárs gondolatok

-írják, majd szájba rágjak:

„A 21 (római számmal: XXI) természetes szám. Matematikailag számos jellegzetessége van: páratlan szám, összetett szám, háromszögszám, nyolcszögszám, Fibonacci-szám, sőt 2-hipertökéletes szám. A kémiában a periódusos rendszer 21. eleme a szkandium (Sc) nevű ezüstfehér ritkaföldfém. A 21 kártyajátékként is ismert, amelyet francia kártyával dzsókerek nélkül játszanak. Magyar kártyával játszva a cél, hogy a játékos lapjainak összértéke minél közelebb legyen a 21-hez, de azt ne lépje túl.

Akinek huszonegye van: biztosan nyer.”

Mindezt mennyiért?

Aki melót tesz bele, 500 forint kedvezménnyel juthat a frissen megjelent opushoz:

A hatalmas sorbaállást elkerülendő -ha egyáltalán ez lehetséges!- érdemes az érdeklődőnek interneten megrendelni, pár nap alatt hazaviszi a futár és máris lehet falni.

A Schmidt-löket

Deáé közösségi oldalán osztotta meg, hogy miként lett (?) belőle író:

„Tavaly április 3-án, a választás estéjén, miután végeztem a választási tévéműsorban, egy eredményünneplő rendezvényen ott volt Schmidt Mária is, a XXI. Század Intézet és a Terror Háza Múzeum főigazgatója. Ahogy meglátott, azonnal odajött hozzám, és azt mondta:

„Dániel, ennek a történetét meg kell írni, ez egy történelmi eredmény!”

Másnap el is kezdtem gondolkodni rajta, mégis milyen formában lehetne megírni a választás történetét és a Fidesz sikerének titkát úgy, hogy az könnyen olvasható legyen.”

Ha már rendel….

Ugyan más témában, de feltehetően hasonló háttértámogatással nemrég jelent meg Orbán Viktor vejének második kötete és bár nem adnak külön kedvezményt, ha ebből is rendel az ilyenre fogékony, képzelje, mekkora királyság lehet egymás után olvasni a korszak nagyjait: