A megafonos Deák Dániel sűrű péntekje: bombafenyegetés, rendőrség és persze mindez a Facebook-ján közzé téve

Deák Dániel, a Megafon-csapat oszlopos tagja arról írt Facebook-oldalán, hogy valaki azzal fenyegette meg oldalán, hogy csőbombát rejtett el a lakásán, ami pár óra múlva felrobban. Deák kihívta a rendőrséget, de a tűzszerészek nem találtak robbanóanyagot a lakás átvizsgálása során. Érdekes: pont akkor esett meg vele ez az elitélendő eset, amikor új oldal indítására kényszerült a közösségi médiában!

Az említett komment

„A délelőttöt a rendőrségen töltöttem, illetve a rendőrség is kiszállt a lakásomba, ugyanis életveszélyes fenyegetést kaptam.

A szélsőbalos Jámbor András fémjelezte Szikra Mozgalom egyik antifa rajongója ugyanis azt írta az oldalamra, hogy csőbombát rejtett el a lakásomba, ami állítása szerint 5 és fél óra múlva felrobban.

A tűzszerészek szerencsére nem találtak robbanóanyagot a lakásomban, ugyanakkor ez az eset is jól jelzi: a balliberális politikusok már olyan szinten felhergelték a követőiket, hogy ilyen életveszélyes fenyegetéseket is megengednek maguknak.

Történt mindez egy nappal azután, hogy új oldalt kellett indítanom, mivel a Bite Zsolt-ügy miatt korlátozták a korábbi oldalamat. El akartak hallgattatni, de nem hagytam magam, új oldalt indítottam. Most pedig hogy elindult az új oldalam, jött ez a halálos fenyegetés.

Üzenem: nem járnak sikerrel, minden ilyen és ehhez hasonló fenyegetés ellenére is tovább folytatom, nem hagyom magam megfélemlíteni!

A rendőrségnek köszönöm a szakszerű fellépést, az elkövető ellen a feljelentést megtettem, a büntetőeljárás pedig megindult. Hamarosan videóval jelentkezem az ügy kapcsán!”

… és eljött az említett „nemsokára”

„Ma halálosan megfenyegetett egy szélsőbaloldali aktivista, aki a balos országgyűlési képviselő, Jámbor András és az általa vezetett Szikra Mozgalomhoz köthető baloldali erőszakszervezet, az Antifa szimpatizánsa. Mi magyarok a békesség pártján vagyunk, és nemet mondunk a baloldali hergelésre!”

Jámbor András reakciója

„Szeretném mély együttérzésemet kifejezni Deák Dánielnek, akit egy kommentben azzal fenyegettek meg, hogy csőbombát robbantanak a házában, szerencsére bombát nem találtak. A fenyegetés szövege szerint a csőbombának a geolokációját tartalmazó ládája Orbán Viktor bélrendszerében van elhelyezve, és a hatástalanítása csak akkor lehetséges, ha Deák vagy a segítői eljutnak oda.

Deák a fenyegetéssel engem és a Szikra Mozgalmat vádolta meg. Szögezzük le: mi soha nem tennénk ilyet, hiszen nem támogatjuk az erőszak semmilyen formáját.

De természetesen ez a vád azért sem lehet igaz, mert nincs lehetőségünk Orbán Viktor közelébe kerülni (pedig lenne pár kérdésünk), és a geoláda lokációjának megadott helyére eljutni.

Mindazonáltal remélem, Dániel túl van az ijedtségen, miután kiderült, hogy nem találtak bombát, és azt is remélem, hogy az általa kihívott rendőrök az ügy minden részletére kiterjedő nyomozómunkát végeznek majd, hogy kiderüljön az igazság!

Pin It on Pinterest