A mentőkkel bemondatják az unalmast! – Utasításra hétfőtől nem végeznek koronavírus tesztelést – No para: a rendeleti kormányzás marad!

Aki csak tehette, eddig sem bazírozott a messze földön híresen jól működő magyar egészségügyre, ha úgy érezte, hogy koronavírussal fertőződött, hiszen mire a háziorvos kérésére kiérkeztek a mentősök, addigra jó pár nap -hét- eltelt. Ezután legalább tiszta a helyzet: ha nem tudja megfizetni a magántesztet az eddig fontos feltételezett szavazó, vagyis a „pógár”, akkor marad az ima.

Húsvéti ajcsi Önnek a Kásler-Müller-Orbán triumvirátustól

Szombat este küldte ki a levelet a háziorvosoknak az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelyben leírják, hogy április 19-től az Országos Mentőszolgálat befejezi a koronavírus tesztelést. A levelet Kunetz Zsombor osztotta meg egy Facebook-posztban.

„Az Országos Kórházi Főigazgatóság is Kellemes Húsvéti ünnepeket kíván a háziorvosoknak

Tegnap este küldte ki ezt a levelet, amely alapján az Országos Mentőszolgálat befejezi a koronavírus tesztelést.

De mégis ki fogja akkor ezeket a teszteket elvégezni a járasképtelen betegeknél, vagy a például a szociális otthonokban?

Nyilván a háziorvos, akinek csak gyorstesztje van PCR nincs, hiszen

az NNK a járvány kitörése óta képtelen volt felállítani olyan egységeket, amelyek a kiszálló teszteket végezték volna.”

Ki gondolta volna, hogy a család- és nyugdíjas-haver Orbán-kormány által kiutalt 13. havi nyugdíj és az adókedvezmény ilyen jó helyre kerülhet majd, természetesen a „zemberek” érdekében!

A kommentekből…

„Elképzelem, ahogy a covid-gyanús beteg felül a távolsági buszra majd vonatra száll és beutazik 50-60 km-re a PCR tesztpontra. Végigfertőzve legalább két járást, plusz akik átutazóban vannak. Pazar.”

„Nyilván a mentősöknek ennél sokkal fontosabb dolguk van. Eddig sem nekik kellett volna csinálni. Külföldi példák alapján lehetett volna havi x számú tesztet ingyen biztosítani, tesztelő állomásokon.”

„Hurrá mindent a magyar emberekért. Köszönöm Emmi.”

„Akkor már nincs se járvány,se veszély. Meg lehet szüntetni a rendeleti kormányzàst.”

„Decemberben Görögországban azt láttam,hogy a patikák előtt vették le a teszteket.”

„Eddig se végzett. Nekem egy hónapja lett megrendelve, kedden. Meg sem próbáltak keresni, úgy járt le a karanténidő.”

„Mondjuk aki rákos beteg és a lakóhelyétől 120 km-re kezelik és havonta kell kezelésre járnia és minden alkalommal tesztet kérnek tőle.Előtte 3 nappal utazzon el 120 km-t és 3 nap múlva a kezelésre újra tegye meg a 120 km-t?????Na ez már vicc kategória!!Ha már hoznak egy ilyen döntést akkor könyörgöm azt is közölni kellene,hogy ilyen esetben ki végzi el a tesztet szerencsétlen betegen????”

„Egyáltalán nincs mentős mintavétel? És mi van az olyan betegekkel, mint a húsz éves autista fiam, aki pl. dühkitörésre hajlamos. Elegánsan nekiállna ott verekedni ‐ nem biztos, de esély van rá. Itthon is rögzítettük, úgy tudták elvégezni, egyszer ügyeleten voltunk más miatt, a mentősök fogták le (175cm, 90 kg), de kellett a sikerhez az is, hogy hozzáértő, türelmes ügyeletes orvos volt bent. De vannak más ágyhoz kötött betegek is. Csak van valami megoldás.”

Kapcsolódó

A mentőkkel bemondatják az unalmast! - Utasításra hétfőtől nem végeznek koronavírus tesztelést - No para: a rendeleti kormányzás marad!

One thought on “A mentőkkel bemondatják az unalmast! – Utasításra hétfőtől nem végeznek koronavírus tesztelést – No para: a rendeleti kormányzás marad!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük