A Mérleg életébe belép az "igazi", a Vízöntő olyan állást kaphat, amilyet akar, és Te? - Megsúgja a pénteki karma-horoszkóp! - Városi Kurír

Sorting by

×

A Mérleg életébe belép az “igazi”, a Vízöntő olyan állást kaphat, amilyet akar, és Te? – Megsúgja a pénteki karma-horoszkóp!

A pénteki nap különleges az életünkben, mert az Univerzum fontos üzenetet hozott minden csillagjegynek nem csak egy napra, hanem a következő 3 hónapra érvényesen. Ha szeretnéd tudni rád mi vár, keresd ki születési dátumod alapján a horoszkópod és olvasd el a hozzá tartozó leírást!

Hirdetés

Kos

Szerelem: A párkapcsolatában most inkább az intellektuális vonalat élvezheti. Nem mintha nem szeretnék egymást, de a kommunikáció az együttélés teljességéhez sokkal erőteljesebben hozzájárulhat, mint azt megszokta. Nagyon mély gondolatokat cserélhetnek ki egymás között, és akár még filozófiai mélységeket is elérhet a beszélgetésük. Vagy fejthetnek együtt keresztrejtvényeket, esetleg óriási puzzle-oket rakhatnak ki együtt. A közös gondolatok által átértelmezhetik a közös jövőjüket is.

Karrier: Nagy lelkesedéssel veti bele magát a munkájába, bármi is legyen az. Most csak azt tudja igazán jól végezni, amit hittel csinálhat. Azokkal, akik eddig gondot okoztak, most megtalálhatja a közös hangot.

Bika

Szerelem: A változatosságot kedveli a szerelemben, ami azonban nem jelenti azt, hogy mindjárt a partnereit szeretné cserélgetni. De az uralkodó bolygójával szemben álló Uránusz valósággal kiköveteli, hogy a szexualitást és a romantikát is rutinosság nélkül gyakorolhatja. A rutin, a megrögzött szokások most valósággal kasztrálhatják a vágyát. Ezért nagyon találékonynak kell lennie annak, aki meg akarja hódítani önt. A külsejében is a különlegességre törekszik: kedveli a különc stílust.

Karrier: Be kell látnia, hogy a tehetsége kevés, tanulnia kellene, hogy igazán kibontakoztathassa, ami önben rejtőzik. A Szaturnusz nagy kihívásokat jelez ezen a téren, a Plútó pedig kellő akaraterőt ad hozzá.

Ikrek

Szerelem: A kedvese nagylelkű és igazán nagyvonalú önnel szemben. Ha ezt ön nem érzi, akkor talán azért is van, mert már hozzászokott. Ha nem hiszi, készítsen egy objektív számvetést, olyan elfogulatlanul, ahogyan csak ön képes rá, és rá fog ébredni, hogy igazat szóltam. Nemcsak az anyagiakban mérheti le az odaadását, de persze abban is. A felelősségtudatot pedig egyenesen tőle kellene megtanulnia. Ön levegős jegy lévén valójában az örök gyerek maradhat mellette. Köszönje meg neki! Mutassa ki a háláját!

Karrier: Egy külföldi utazásra kerülhet sor, amely akár tartós munkalehetőséget is hozhat önnek a közeljövőben. Nem kell azonban feltétlenül külföldre is költöznie ahhoz, hogy élvezze a kapcsolat előnyeit.

Rák

Szerelem: Az utazásokat nagyon élvezheti, annál is inkább, mert az utazás mostantól nem bajjal, hanem bőséggel és szerelemmel járhat. A Vénusz még ezen a héten különösen kegyelheti az úton járó Rák szülötteket. Leginkább azokat, akik a kalandokat többre tartják a nyugdíjas korig tartó ígéreteknél. A jövő most kevésbé érdekli, a jelen mézességét akarja kiélvezni. Azért legyen óvatos. Nehogy otthon meg közben kenyértörésre kerüljön sor. Kenyér nélkül a méz is csömörletes.

Karrier: Nehéz, sok felelősséggel járó időszakot él meg, amiben azonban sokat köszönhet a humorérzékének. Ha nem veszíti el a jókedvét, és viccelődő hajlamát, az sok nehézségen átsegítheti most önt.

<<< Másra gondoltál? >>>

Hirdetés
átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.