Sorting by

×

A Mi Hazánk “Kádárűzése”, avagy hogy kerül Toroczkai Kádár volt dolgozószobájába?

Érdekfeszítő helyzeteket állítottak elő a szavazók április 3-án! A szimpatizáns szavazók jóvoltából bekerült a parlamentbe a Mi Hazánk Mozgalom és, ha már bekerültek szoba is kell nekik, ahol áldásos tevékenységüket előkészíthetik, meghányhatják-vethetik, vagy kipihenhetik, amit ki kell. Ki is utalták nekik az adott számú helységet….

A sors -vagy valakik- fintora….

A Mi Hazánk Mozgalom bekerült a parlamentbe, így az Országgyűlés hivatala szobákról is gondoskodik számukra. A szélsőjobboldali párt többek között megkapta Kádár János tárgyalóhelyiségét és pihenőszobáját is, az utóbbi Toroczkai László pártelnöki dolgozószobája lesz. Ezt Toroczkai a párt majálisán az Óbudai szigeten egy néző kérdésére így adta elő a Telex szerint:

a képviselői irodaházban Kádár János dolgozószobáját kapta, de Apáti István javaslatára egy pappal fogja elüldöztetni a helyiség rossz kisugárzását.

Bejelentkezett egy pap….

A Klubrádió szerdán megkérdezte Novák Előd képviselőt, hogy igaz-e, hogy pappal fogják Kádártól megtisztítani a szobát, mire a képviselő azt mondta, hogy erre a kérdésre nem tud határozottan válaszolni, de azt elismerte, hogy

bejelentkezett hozzájuk egy pap katolikus irodaszentelésre, aminek szerinte a Parlamentben egyébként is hagyománya van, ezért nem zárta ki, hogy elfogadják a felajánlást,

mert mint mondta,

emelkedettebb lelkülettel szeretnének nekilátni a ciklusnak.

Pár “emelkedett Mi Hazánk-gondolat szintén a Majálisról….

  • Ungár Péterről „egy igazi homoszexuális belpesti milliárdoscsemete, aki soha a büdös életben nem fog eljutni a vidéki emberekhez.”
  • Az ellenzék programjáról: leginkább a nyugati „woke kultúra” terjesztése Magyarországon, aminek lényege, hogy „ki kell irtani a fehér embert és meg kell szüntetni a nőt és a férfit.”
  • Az orosz-ukrán háborúról:  Zelenszkij egy színész, akit nagyon idegesítő nézni.
  • Ukrajna intenzívebb segítéséről: „Zelenszkij menjen a francba”.
  • Azzal kapcsolatban, hogy az LMBTQ-ügyek iránt régóta érdeklődő Novák Előd idén is lefoglalta az Andrássy-utat a Pride elől: ez egy fontos szimbolikus lépés a deviánsok elleni harcban. A sátáni LMBTQ-lobbi destabilizálni akarja a társadalmat, de egyébként „homoszexualitás az ókorban és a középkorban is létezett, a melegek pedig nyugodtan éljenek, ahogy akarnak”.

Mi Hazánk frakcióvezetője ezen kívül a következőket is szeretné:

  • Deportálni kell a migránsokat, mint ahogy a dánok csinálják
  • Egyéni kegyelmet követelnek Budaházy Györgynek
  • Alkotmányozó nemzetgyűlést hoznának létre, mert szerintük 1949 óta nincs legitim alaptörvény
  • Követelik a trianoni határok felülvizsgálatát
  • Valamint azt, hogy „védjék meg a fehér embert!”
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.