A horoszkóp ami a legjobb októberi kalauzod lehet - Városi Kurír

Sorting by

×

A horoszkóp ami a legjobb októberi kalauzod lehet

Oroszlán

Ez egy fontos hónapja lesz életednek legalábbis a horoszkópod szerint. Lépj ki a komfortzónádból, és a dolgok gyökeresen megváltoznak. A nehézségeket új, sőt érdekes megvilágításban fogod látni, és már nem fog úgy tűnni, hogy lehetetlen megoldani őket. Élvezd az életet, gyakorold a békét és a nyugalmat. Nem gondolod úgy, hogy itt az ideje, hogy boldog legyél ?

Hirdetés

Szűz

Októberben meg kell tanulnod jobban odafigyelni az álmaidra. Ha körülötted senki sem hallgat meg, és nem támogat, akkor keresd meg azokat, akik hajlandóak erre. Vedd kezedbe a saját sorsodat, és alakítsd úgy, hogy a legjobban érezd magad az életedben. Olyan isteni energiák világítják meg most az utadat, amelyek mindenben segítségedre lesznek. Most könnyen le fogod küzdeni a nehéz akadályokat.

Mérleg

Részletesen tervezd meg, hogy mit szeretnél megváltoztatni az életedben, ugyanis a retrográd mozgásban lévő Merkúr most negatív irányba befolyásolhat. Légy türelmes, egyáltalán ne siess a döntésekkel, mert hamarosan megbánhatod őket. Közben fordítsd a figyelmed olyan tevékenységekre, amelyek elősegítik a pihenésed.

Skorpió

Októberben az Univerzum egy nagyon egyszerű tanácsot ad, amelyet a lehető leghamarabb gyakorlatba kell ültetned: ne próbálj az árral szemben úszni. Ne menj bele olyan döntésekbe, amelyekkel csak a dolgokat siettetnéd. Ne változtass a terveiden. Kövesd kitartóan az utadat, légy türelmes, dolgozz az álmaidon, és haladj lépésről lépésre. Látni fogod, hogy az eredmények nem sokáig váratnak magukra.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.