Sorting by

×

Kegyetlen dolgok a számok! – A miniszterelnök „harca” meghozta gyümölcsét, a 43 milliárdos „megtakarítás”-ból kijön a nyugdíjprémium negyede…”

Aki eddig bevette, hogy a negyedik koronavírus-kórságot megtudja állítani Orbán kerítése, vagy megfékezi a körülöttünk tomboló járványt a kormányzati hablaty, annak a hétvégi adatok megmutatták: újra átverték, vagy átverte saját magát. A regnáló miniszterelnök felelőssége, hogy így alakult, az emberek ostobasága, hogy hittek neki!

A számok kegyetlen dolgok

Az alábbi számokat, gondolatsort egy statisztikus honfitársunk küldte Hadházy Ákosnak, amit közösségi oldalán tett közzé:

“Meghalt 2021.10.02-i hivatalos adatok szerint 30 230 ember. Nem hallottam, hogy az elhunytakért, a családtagjaikért, a gyerekeikért tenne valamit az ország, a miniszterelnök, a lakóhely. Még meg sem gyászolta őket az állam, sőt…

Optimista miniszterelnökünk, még ebből is hasznot húz, ugyanis az eltávozottak zöme nyugdíjas…

Nézzük a korfát, az áldozatok számát korosztályonként!

 • 0-10           3 fő
 • 11-20        12 fő
 • 21-30       99 fő
 • 31-40     263 fő
 • 41-50     998 fő
 • 51-62   3 523 fő
 • 63-70   5 797 fő
 • 71-80   9 519 fő
 • 81-90   8 209 fő
 • 91-100  1 791 fő
 • 100 fölött  16 fő

Össz: 30 230 fő

62 év fölötti elhunyt nyugdíjas 25 332 fő, 142 000 Ft/hó az átlag nyugdíj, azaz az éves átlag 1 704 000 Ft/fő/év x 25 332= 43 165 728 000 Ft/év

A miniszterelnök „harca” meghozta gyümölcsét, a 43 milliárdos „megtakarítás”-ból kijön a NYUGDÍJPRÉMIUM negyede.”

A kommentekből….

“Hát ezért ajánlották és kapta meg nagyon sok idős ember a kínai vakcinát. 2 legyet egy csapásra. 1. Sokat lehetett valakiknek kaszálni a kínai vakcinán. 2. Megmaradt csomó nyugdíj. Így kell spórolni az államnak.”

“Szégyen nekik Halleluja nekünk fájdalom , és még szavazzák rá !!! Akinek két anyja volt nekem csak egy van a szívembe”

“Én is ezzel számoltam Ákos, és nem tudtam nem arra gondolni, hogy a “nagylelkű” ajánlat a precízen átgondolt “népszerű is, gazdaságos is a maszkot nem erőltetni” honfiúi szeretet szelleméből fakadt. A békemenet meg ott illeszkedik a képbe, hogy még akkor sem tudok ellenállni, hogy megünnepeltessem magam, ha a szavazóim száma kicsit megcsappan. Planesőt talpig golyóálló mellénybe és Modernába öltözve.”

“Az mind semmi ahoz a pénzhez képest amit az egészségügyben fognak sporolni. Mivel az elhunytak nagyrésze krónikus beteg volt, és itt nem csak a nyugdíjasokról beszélve, ezek az emberek rengeteg pénzbe kerültek az egészségügynek.”

“És még nincs benne az októberi ~500 nyugdíjas, aki azóta halt meg és nem számoljuk ide a jövő évre ígért 13.havi nyugdíjat, amit ígérnek. Remélem, hogy ez a harc lesz a végső”

“és ezek az álnemzethy keresztények sírnak mindig, h. “fogy a magyar”… mindenben álságosak…”

“Ákos, becsülöm a munkádat, de ez most sok.”

“Már előre tudták, hogy nagyon sok nyugdíjas fog meghalni! Már egy évvel ezelőtt számba vették ezt! Nem véletlenül kellett őket vakcinázni….”

“Az idősotthonokban elhunyt koronavírusosok nincsenek benne a ”statisztikában”!!!”

“Amikor hetekkel ezelőtt ezt pedzegettem, akkor kaptam a képemre. Most megfejelem: Vegyük még hozzá a megemelkedett temetési költségeket. Nem rossz “bót” a kormánynak…, s szinte “ingyér” van. Nem volt itt elég vírus, importáltak hozzá a környező országokból, s láss csodát! Hogy megugrott a fertőzésszám! S kik is a “hibásak”?! Azok a nyavalyás, megátalkodott “oltakozni” nem akarók! Ilyenkor nyílik a zsebemben a nem létező bicsak!”

Kapcsolódó

Nemrég történt….

 

A számok kegyetlen dolgok - A miniszterelnök „harca” meghozta gyümölcsét, a 43 milliárdos „megtakarítás”-ból kijön a nyugdíjprémium negyede."

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.