A miniszterelnök hobbija – a foci – után, a miniszterelnök-helyettes hobbija is milliárdokba kerül 0 3182

Karácsony Gergely

Kemény videóval jelentkezett Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt. Semjén Zsolt igencsak közpénz-centrikus ötletét boncolgatja, ami ez esetben sem a közvagyon gyarapítását jelenti, hanem az elszórását.


Adj nép pénz, vagy szakítok…..

Az nem újdonság a miniszterelnök-helyettessel kapcsolatban, hogy kedvenc sportja a vadászat. A svédországi és kanadai szarvas-ügyei cseppet sem nevezhető lezártnak, csak a napi hírdömpingben kerítésen belül nem sok szó esik róla.

Karácsony elmondja, hogy

Az bosszant fel a legjobban, hogy ha valaki miniszterelnök, vagy helyettes miniszterelnök, az feljogosítva érzi magát, hogy a személyes nünükéi, a közérdek elé legyenek helyezve….

Vadászati kiállítás, ami Semjénül “világkiállítás”

50 milliárd forintos – azaz 50.000.000.000.- milliós – költségvetésből készülnek vadászkiállítást szervezni Budapesten:

50 milliárd forintból lehetne ültetni félmillió fát, vagy fel lehetne újítani az egyes metrót, lehetne belőle három Városliget nagyságú parkot létrehozni….

“… egy ötös és tíz nulla….”

Ennyi pénzért egy átlagos budapestinek 18 000 évig kellene dolgoznia!


Van-e szükség arra, hogy 1971 szellemét idézzük meg, amikor szovjet és magyar pártvezetők lövöldöztek Magyarország erdeiben?

A karacsonygergely.hu oldalra érdemes ellátogatni, hiszen ott mindenki szabadon elmondhatja a véleményét a fenti témáról, szavazhat, ha gondolja, de beszélhet bármi másról is.

Ez sem mindegy

Ahogy arról Karácsony is beszél ez a mostani csak egy kamu világkillítás ellentétben az 1971-ben rendezettel.

“1971-ben a világ vadászainak és a vadászatért lelkesedők figyelme Budapest felé fordult. Egy hónapon keresztül a város adott otthont a Vadászati Világkiállításnak, amely a 35 nemzeti, számos magán és céges kiállítóval a legnagyobb ilyenfajta rendezvények egyike volt. A résztvevők 52 országból érkeztek. Ezt megelőzően Bécs (1910), Berlin (1937), Düsseldorf (1954), Firenze (1960) és Újvidék (1967) rendezett vadászati világkiállítást.”

“Mint bármelyik világkiállítás, a Vadászati Világkiállítás is látványosságnak készült: modern épületeinek és designjának köszönhetően élvezetes kikapcsolódást nyújtott. Számos lenyűgöző installáció várta a látogatót, kitömött és élő állatok rengetege. Nem utolsó sorban, a kiállításon lehetőség volt vadételeket és különlegességeket fogyasztani. Politikai szempontból az állatvédelem volt az a téma, amely áthidalta a hobbivadászok, hivatásos vadászok, agronómusok és szélesebb tömegek közötti szakadékot.” (Állatkerti történetek )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Képzeljék el nagyjából 100 évvel ezelőtt, amikor a fényképezés még kevesek kiváltsága volt, …

csalas

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Újpesten az ellenzéki pártok megalakították az UPK nevű szervezetet, ezzel indítják majd a …

Kálmán Olga

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Miután a közpénzekből fenntartott állami hírügynökség, az MTI nem tudósított Kálmán Olga és …

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Az Oroszlányiak Lokálpatrióta Köre Egyesület polgármester- és képviselő-jelöltjeit támogatja öt ellenzéki párt Oroszlányban …

Pin It on Pinterest