A Momentum Mozgalom meghirdette a kiegyezés politikáját

A politikai változásért tüntetett a Momentum Mozgalom Budapesten kedden. A Maradunk, ellenállunk, változtatunk! Tüntetés a jövőnkért címmel meghirdetett esemény résztvevői a Szabadság térről a Nagymező utcát és az Andrássy utat érintve a Kodály köröndre vonultak, ahol Fekete-Győr András, a párt elnöke meghirdette a kiegyezés politikáját.

Minden emberre szükség van

Azt mondta, nem számít, hogy valaki inkább jobb- vagy baloldali, fiatal vagy idős, mindenkit várnak, ugyanis az összes emberre szükség van Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben.

Hangsúlyozta, hogy új szintre kell emelni „a cselekvés köreit”. A párt megoldja majd a helyi problémákat, kitakarítja a sportpályákat, játszótereket – jelentette ki, hozzátéve: mozgalmi politizálásra van szükség.

Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester úgy vélekedett, hogy Magyarországon már nincs jobb- vagy baloldali, a tisztesség és a tisztességtelenség között kell dönteni.

Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom elnökségi tagja úgy fogalmazott: még sosem érezte, hogy fontos lenne a hatalomnak. Százezrek hagyják el az országot – emelte ki, megjegyezve: senkit nem érdekelnek azok, akik alig jönnek ki a fizetésükből.

(MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük