A múltat végképp eltörölni – Cseri László szerint a világ 2020 decemberében Orbániában

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.

Olcsóbb lett Brüsszelben a magyar Manneken Pis

Rejtélyes, lebegő fémoszlopra bukkantak ma hajnalban Pécsett a Kossuth téren a járókelők

Brit kutatók szerint az oszlop, melynek felső vége eltűnik a felhőzetben, megdönthetetlen bizonyítéka lehet földönkívüli hatalmaknak, amelyek képviselői feltehetően az oszlopon lecsúszva érkeznek majd a városba. Egyes szemtanúk nagyfejű szakállas lényeket láttak a magasban mozgolódni.

Varsóba repült Orbán Viktor

Útközben kiszellőztette a fejét

Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére!

A pillanat, amikor Hoppál Péter észreveszi, hogy Orbán Viktor belép a szobába

Monda a Weber Tompikának: kelj fel és menj a Szaharába, ott kiálts a Néppárt ellen!

Fellebbent a fátyol a nagy titokról!

Kiderült, hogy Müller Cecília miért nem jelent meg több mint egy héten keresztül  nyilvánosan az operatív törzs napi tájékoztatóján. Kilőtték, és nem lehet tudni, hová csapódott be, hiába dolgozik az ügyön számos kiváló brit kutató. Balmazújváros felett még látták elsuhanni, de aztán eltűnt a felhők sűrűjében.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • 2020.12.30 - 10:57
  Közvetlen hivatkozás

  MIELŐTT SZENTTÉ AVATNÁNK a FELCSÚTI SZEMTELENT!!!…
  ORBÁNIA/MAGYARMAT az UTOLSÓKAT RÚGJA!!!…- NANÁ, HOGY MEGINT a MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRAIBA!!!
  A magyar adófizetők pénzén el és kitartott ún. MTA epehányó hamis-történészeit, belső ellenségeit azonnali hatállyal száműzni kell Magyarországról minden “tudományos” fokozatuk megfosztásával!!!…- mert többes állampolgárságuk, idegenszívűségük és magyarellenességük nemzetvédelmi kockázatot jelent a többségi magyar társadalom kárára!!!

  Amennyiben Magyarországon éltek, akkor tudjátok.
  Kimondottan vagy kimondatlanul tisztában vagytok vele, hogy Magyarország cionista megszállás alatt áll.
  Ehhez elég felütni a magyarországi hivatalok, …tovább »közintézmények, bankok cégjegyzékeit, “stáblistáit”.
  Ezek után a tények ismeretében kijelenthető, hogy a magyarországi immár 1.5 millióra duzzasztott zsidóság 15%-os népességarányos posztbetöltési indexe helyett 85%-os a ráta, ami alsó hangon is ötszörös “túlEXponáltság” a magyarok kárára!!!
  Ismétlem; – ez a mértékű szemita megszállás és fertőzöttség MA MAGYARORSZÁGON a MAGYAR EMBEREK kárára áll fent, ami valljuk be: TARTHATATLAN!!!
  SŐT!
  Azonnali MAGYART VÉDŐ TÖRVÉNYEKET KÖVETEL!!!

  …mert az ún. zsidó nép egésze saját Messiásává válik. Más fajok feloszlatásával, a határok megszüntetésével, a monarchia megsemmisítésével és a világköztársaság létrehozásával, amelyben a zsidók mindenütt gyakorolják az állampolgárság kiváltságát, elérve a világ uralmát.
  Ebben az új világrendben Izrael uralkodói az összes vezetőt irányítás alatt tartják. A világ köztársaságot alkotó különféle népek kormányai nehézség nélkül a zsidók kezébe kerülnek. A zsidó uralkodók ezután megszüntethetik a magántulajdont és mindenhol felhasználhatják az állam forrásait.
  Így teljesül a Talmud ígérete, amelyben azt mondják, hogy amikor a Messiási idő eljön, a zsidók a kezükben az egész világ tulajdonát fogják birtokolni.
  Ez már majdnem megvalósult. Megmutatva nekünk, hogy a nagy nyomorúság ideje nagyon közel van. A világ többi lakossága pusztán rabszolgáik a zsidóknak (pénztárcájuk hatalma), banki tevékenységük, zűrzavart okoznak.
  Steven Anderson az összes még élő ún. zsidó holocaust-túlélőt „fizetett hazugnak” nevezi, akik csak hazudnak, amikor Hitler haláltáborában tapasztaltakról beszélnek. Azt állítja továbbá, hogy a mai Izrael nemzete a Biblia próféciájának teljesülése helyett “az új világrend által elkövetett” sátáni csalás”.
  Véleménye szerint a cionista zsidók a 2. világháborúban megsemmisítettek 6 millió európai izraelitát.
  A sátánisták (Jelenések könyve 2:9, 3:9) mindig fejjel lefelé fordítják az igazságot, a szeretet gyűlölet, a háború béke.
  Hitler volt a cionista zsidók számára dolgozó mesterbáb, hogy megijesszék az európai zsidókat, ezért nekik Rothschild báróhoz kellene fordulniuk, hogy az új cionista Izrael államot megalapítsák.

  Rémisztő!!!
  …olyan mintha Magyarország végső 6árán lennénk: hegyeSHALOMnál!!!

  Szerrel és tettel: PáLoS TReND
  https://indavideo.hu/video/Elhallgatott_hirek_-_Magyarorszag_izraeli_gyarmat
  https://www.youtube.com/watch?v=t32E3ptlTqg
  https://www.youtube.com/watch?v=t9m2o5GX0pM

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük