A múltat végképp eltörölni – Cseri László szerint a világ 2020 decemberében Orbániában

A Jupiter és a Szaturnusz majdnem 800 évvel ezelőtt volt egymáshoz annyira közel, mint amennyire az elmúlt éjszaka,

különösen Pécs városa felett. Brit kutatók szerint a Jupiter még jobban vonzódik a Szaturnuszhoz azóta, mióta az csatlakozott a népnemzeti mozgalomhoz.

A szovjet óvodákban megbonthatatlan, örök barátságok köttettek

Lopótökkel kezdte…

A múltat végképp eltörölni

figyu

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • Avatar
  2020.12.30 - 10:57
  Közvetlen hivatkozás

  MIELŐTT SZENTTÉ AVATNÁNK a FELCSÚTI SZEMTELENT!!!…
  ORBÁNIA/MAGYARMAT az UTOLSÓKAT RÚGJA!!!…- NANÁ, HOGY MEGINT a MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRAIBA!!!
  A magyar adófizetők pénzén el és kitartott ún. MTA epehányó hamis-történészeit, belső ellenségeit azonnali hatállyal száműzni kell Magyarországról minden “tudományos” fokozatuk megfosztásával!!!…- mert többes állampolgárságuk, idegenszívűségük és magyarellenességük nemzetvédelmi kockázatot jelent a többségi magyar társadalom kárára!!!

  Amennyiben Magyarországon éltek, akkor tudjátok.
  Kimondottan vagy kimondatlanul tisztában vagytok vele, hogy Magyarország cionista megszállás alatt áll.
  Ehhez elég felütni a magyarországi hivatalok, …tovább »közintézmények, bankok cégjegyzékeit, “stáblistáit”.
  Ezek után a tények ismeretében kijelenthető, hogy a magyarországi immár 1.5 millióra duzzasztott zsidóság 15%-os népességarányos posztbetöltési indexe helyett 85%-os a ráta, ami alsó hangon is ötszörös “túlEXponáltság” a magyarok kárára!!!
  Ismétlem; – ez a mértékű szemita megszállás és fertőzöttség MA MAGYARORSZÁGON a MAGYAR EMBEREK kárára áll fent, ami valljuk be: TARTHATATLAN!!!
  SŐT!
  Azonnali MAGYART VÉDŐ TÖRVÉNYEKET KÖVETEL!!!

  …mert az ún. zsidó nép egésze saját Messiásává válik. Más fajok feloszlatásával, a határok megszüntetésével, a monarchia megsemmisítésével és a világköztársaság létrehozásával, amelyben a zsidók mindenütt gyakorolják az állampolgárság kiváltságát, elérve a világ uralmát.
  Ebben az új világrendben Izrael uralkodói az összes vezetőt irányítás alatt tartják. A világ köztársaságot alkotó különféle népek kormányai nehézség nélkül a zsidók kezébe kerülnek. A zsidó uralkodók ezután megszüntethetik a magántulajdont és mindenhol felhasználhatják az állam forrásait.
  Így teljesül a Talmud ígérete, amelyben azt mondják, hogy amikor a Messiási idő eljön, a zsidók a kezükben az egész világ tulajdonát fogják birtokolni.
  Ez már majdnem megvalósult. Megmutatva nekünk, hogy a nagy nyomorúság ideje nagyon közel van. A világ többi lakossága pusztán rabszolgáik a zsidóknak (pénztárcájuk hatalma), banki tevékenységük, zűrzavart okoznak.
  Steven Anderson az összes még élő ún. zsidó holocaust-túlélőt „fizetett hazugnak” nevezi, akik csak hazudnak, amikor Hitler haláltáborában tapasztaltakról beszélnek. Azt állítja továbbá, hogy a mai Izrael nemzete a Biblia próféciájának teljesülése helyett “az új világrend által elkövetett” sátáni csalás”.
  Véleménye szerint a cionista zsidók a 2. világháborúban megsemmisítettek 6 millió európai izraelitát.
  A sátánisták (Jelenések könyve 2:9, 3:9) mindig fejjel lefelé fordítják az igazságot, a szeretet gyűlölet, a háború béke.
  Hitler volt a cionista zsidók számára dolgozó mesterbáb, hogy megijesszék az európai zsidókat, ezért nekik Rothschild báróhoz kellene fordulniuk, hogy az új cionista Izrael államot megalapítsák.

  Rémisztő!!!
  …olyan mintha Magyarország végső 6árán lennénk: hegyeSHALOMnál!!!

  Szerrel és tettel: PáLoS TReND
  https://indavideo.hu/video/Elhallgatott_hirek_-_Magyarorszag_izraeli_gyarmat
  https://www.youtube.com/watch?v=t32E3ptlTqg
  https://www.youtube.com/watch?v=t9m2o5GX0pM

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük