A képernyőről egyenesen Márki-Zay csapatába – A műsorvezető színvallása

Az ATV legismertebb műsorvezetője olyan szakmai felkérést készül elfogadni, ami mellett nem tud eleget tenni televíziós kötelezettségének. Simon András az elmúlt kilenc évben a televízió egyik meghatározó arca lett, több kiemelkedő nézettségű műsort vezetett – írja a Telex.

(Ki)Kapós lett….

A portál értesülése szerint Simon Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt mellett dolgozik majd. Márki-Zay hívta a stábjába, amire az ATV műsorvezetője igent mondott. Bár Simon a távozás tényét megerősítette a Telexnek, Márki-Zay melletti szerepvállalásról egyelőre nem kívánt részleteket elárulni.

Némi pikantériát ad a dolognak, hogy legutóbb éppen ő vezette az ATV-n az ellenzéki miniszterelnök-jelölti vitát, amelyen többek között azt a Márki-Zay Pétert is kérdezte, akinek a kampányát most segíteni fogja.

Köszi a szeretetet, de….

„Egy olyan szakértői, tanácsadói feladatot készülök elvállalni, ami összeegyeztethetetlen a hírműsorok kritikus kérdezői szerepével. Az ATV-be érkezésem előtt is szervezeti kommunikációt irányítottam, ez most is így lesz. Jó időszaktól viszont nem jó elbúcsúzni. Hálás vagyok az ATV vezetésének és remek közösségének az együtt töltött csaknem kilenc év feladataiért, a televízió nézőinek pedig a megtapasztalt szeretetért és a megtisztelő figyelemért”

– fogalmazott Simon András. Az ATV közleményt küldött, amiben úgy fogalmaznak:

„Simon András olyan szakmai felkérést készül elfogadni, ami mellett nem tud eleget tenni televíziós kötelezettségének, ezért távozik az ATV-től”.

 

 

A képernyőről egyenesen Márki-Zay csapatába - A műsorvezető színvallása

One thought on “A képernyőről egyenesen Márki-Zay csapatába – A műsorvezető színvallása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest