Városi kurír
A napi fontos.

A naccs’úrék pedig nyaralnak, meccsre járnak, és csapatnak az Adrián!

De komolyan! Én egy kicsit unom már őket!

0 614

Találós kérdés: HUSZONNÉGY MILLIÁRD! MI AZ? (Na? Jól hangzik? Hogy lásd, ha vizuális típus vagy: 24 000 000 000Ft.) Egy megyei jogú város féléves költségvetése? Lehetne. Miért is ne? De nem az!

Nem az, hogy verje meg a ragya!

Egy HUSZONÖT ÉVE ROBOTOLÓ PEDAGÓGUS NYOLCEZER ÉVNYI FIZETÉSE? Lehetne! Miért is ne? DE NEM AZ!

Sokkal inkább egy 42 méter hosszú, 3 szintes jacht, cca. 7 milliárdért, és mellé, mert megérdemeljük, (igen, mi is! Hajrá Fidesz, Hajrá Magyarország!) egy 17 milliárdos magánrepülőgép, mert jó, ha van! Ráadásul együtt fogyasztva az igazi! Tudjátok! “Taste the Feeling!” Kell ez, nyaralásra, meccsre járni, csapatni az Adrián. Kicsit kifújni a gőzt a lopásban megfáradt naccs’úréknak.

A naccs’úrék pedig nyaralnak, meccsre járnak, és csapatnak az Adrián! A 24 000 000 000 – Ja! Huszonnégy milliárd! – forintból. A MI HUSZONNÉGY MILLIÁRD FORINTUNKBÓL!

És akkor most jött el a pillanat!

Itt és most engedd el Récsöl csiricsáré tizenkétmillás aranyóráját, okádék táskáját! Engedd el öreg! Hagyd a piklibe! Aprópénz! Hol élsz te?

És hol élek én? De tényleg!? Mit hittünk mi? Hogy majd belepirulnak a szégyenbe? Mert lebukott a mi Rasikánk néhány fuksszal? Ugyan már! Legfeljebb azon pironkodnak, hogy az Észak-Koreai havernak, Kim Dzsong Unnak kétszer akkora a hajója, a jó türk atyafiak Türkménbasijának a szobra színaranyból van, nálunk meg legfeljebb Kósának van valami kisplasztikája, az is bronzból, ha el nem lopták azt is! Van még mit fejlődni! De úgy látom, tehetséges csapat ez. Fog menni!

És ha szépen megkérhetném az összes nagyon Fideszes, nagyon troll, nagyon befordult, hazáért, nemzetért, az Orbán családért, sokat szenvedett kis hazánk Trianon által megtépett testéért aggódó „nemzettestvéremet”, hogy ne jöjjön nekem

  • megdolgozott érte,
  • csúnya dolog az irigység,
  • meg lopott más is, nem sajnálom tőlük,
  • az a lényeg, hogy a komenyisták nincsenek,
  • meg az én kölyköm, kisunokám ugyan Londonban mosogat a három diplomájával, de elég nekem, amink van, és a szkájp is olyan nagyszerű dolog,
  • meg magyar zsebbe, magyar zsebtolvajt,
  • azzal pedig végképp ne, hogy legalább itthon marad a szajré, és annak örüljünk, hogy nem viszik ki a Brüsszelbe a mocskos multik!

De komolyan! Én egy kicsit unom már őket!

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ