A nagy leleplezés! Ki a fene valójában a FIDESZ-csókos Szilágyi Ákos? 1. rész

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, március 16-án különleges 1848 méteres zászlósfutást szerveznek. Helyszín: az Andrássy út. Zászlóanya: az 1956 emlékét sikeresen meglovagoló Wittner Mária. Pestiesen szólva, a főszervező: Szilágyi Ákos se piskóta. 

Szombathely – New-York Polgári Kör tengely

Most pedig lássuk, ki a szervező. Előre bocsájtjuk, nem semmi, amit szerkesztőségünknek elmondott az említett Szilágyi Ákosról, a New York Polgári Kör alapítójáról belső köreihez tartozó informátorunk.

Szilágyi Ákos Szombathelyen született, 1992-ben ment ki Amerikába, majd egy év múlva névházasságot kötött Bodnár Barbara Izabellával, akitől 2 év múlva el is vált. A cél, a zöldkártya megszerzése volt.

A történettel ő maga dicsekedett el s széles körben terjesztette.

Fogtechnikusként helyezkedett el, majd 2006-2009 között bedolgozott önkéntesként az egyik amatőr szélsőjobboldali New York-i magyar televíziós csatornának is. A szellemiségükre jellemző, hogy a 168 óra újságot 168 tórának nevezték. 2009-ben főnöke kérésére távozott.

Huppsza, indul a hazugság-cunami

Ennek ellenére egy 2015-ös interjúban, amit egy magyar lapnak adott azt állítja, hogy még mindig a kinti tévé munkatársa.

Szilágyi Ákos

A fenti poszt legfontosabb része:

Szilágyi

2004-2005 környékén fix munkahelyén is felmondanak neki. Ismerőseinek beszámolt válságba került életéről s rossz anyagi helyzetéről. Ennek ellenére Bayer Zsolttal elutazott Alaszkába. Mikor visszatért, csak annyit mondott, a spórolt pénzéből telt a kiruccanásra.

szilágyi

2006-ban kezdte árusítani saját készítésű nemzeti naptárát 15-20 dollárért, de számlát senkinek nem adott. A New York-i Magyar Házat is alaposan lehúzta. Megbízták ugyanis, hogy készítsen nekik weboldalt, a tiszteletdíjat előre felvette, de a honlap nem készült el. Másik alkalommal egy ismert iparművész által tervezett logót használt fel sajátjaként.

Közben a New York Polgári Kör égisze alatt folyamatosan szervezkedett. Tüntetéseket, előadásokat gründolt. Például: Sajtóklub New Yorkban Lovas Istvánnal. Trianon tüntetés vagy ott volt az 1848-49-es megemlékezés, ahol Bayer Zsolt volt az egyik díszvendég. Szilágyi Ákos át is adott neki egy oklevelet, ami a New York Polgári Kör tiszteletbeli tagságról tanúskodik.

Szilágyi Bayer

 

Az NYPK honlapja időközben eltűnt

Ám volt egy fotós hölgy, aki a szervezet minden eseményét s rendezvényeit megörökítette. Egy részük megtalálható a www.gimagine.com   website-on.

Állás nélkül maradva befészkeli magát a New York Astoriába. Sokáig senki nem tudta miből él, míg 2010-ben a Kreatív Dental Klinikán kapott munkát, amit ki tudja miért, szégyellt és nem szeretett. Pedig ez a foglalkozás volt az, amihez igazán értett. Weboldalukon még mindig  szerepel a neve.

A Kreatív Dentalról annyit érdemes tudni, hogy az ottani főnök Attila Knott nagy összegű csalást követett el. Erről van egy FBI jelentés is, (melynek gépi fordítása alább olvasható). A férfi leülte büntetését, majd Magyarországra jött s folytatta tovább fogorvosi szakmáját. Szilágyi 2015-ben érkezett Pestre, és tőle kért munkát.

dent

 

Itt már megismert több vezető politikust és jobboldali újságírót. Könnyű dolga volt, csak fel kellett venni velük a kapcsolatot.

A java még hátra van. Szilágyi  hazai ténykedéséről szerdán!

Wittner, a zászlóanya – az anyja! 1848 fizetőképes mélyen magyar kerestetik!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük