A nap legütősebb hírei – 2018. október 7., vasárnap

Akinek nincs ideje, indíttatása, lehetősége a nap folyamán nyomon követni, ki, mit, mikor, miért nyilatkozott és azzal kit, miért akart a sárba taposni, vagy az egekig magasztalni, az itt megtalálja a legfontosabbakat.

A dolgok ütőere….

Márki-Zay kitálalt! – és levonta a konzekvenciát….“… miközben Lázár János meggazdagodott, Hódmezővásárhely eladósodott…”

Kifőzték a Fidesz-üstben: az LMP-vel hekkeltetik meg Hadházy aláírásgyűjtését LMP – a Fidesz csodafegyvere….

Most megy le a Jobbik kutyába – mindenki kitálal, akinek van facebookja – Ez már a szalámivég….

Vasárnaptól keddig – ha teheti – ne TEKetóriázzon, maradjon otthon! Bekerít minket előbb a Budapest Maraton, majd maga Orbanisztán…

Önnek mit jelent 20 forint? Nemere Istvánnak ennyi a nyugdíjemelése… egy vizes-zsemle ára …..

Miért áll meg Palkovics a felsőoktatásnál? Legyen fizetős minden, a bölcsitől kezdve! Mire ez a visszafogottság?

A rezsim holtában bárkit el- és befogad, “megbocsátotta” azt is, hogy az aradiak nem mindegyike volt magyar származású … Na jó, ők a mi “nem magyarjaink...”

Kövér a cigányokra és a munkanélküli fiatalokra építi a magyar jövőt. Tudta, hogy azért nincs munkás, mert orbitálisat nőtt a gazdaság?

Válik a Hollywood-i sztárpár … A Gardner Affleck sztori vége?

Orbán szerint a magyarság: fasiszta. Az, hogy mennyire érdemes a hazai politika kiskatonáival foglalkozni, lehet kérdéses. De az aligha vet fel kétségeket, hogy komolyan illene venni azt, amikor Pannónia önjelölt vezére ugat valamit. A baj valószínűleg éppen ott kezdődik, ha véletlenül komolyan veszi valaki. Így van ez a legutóbbi, fajelméleti káming ótjával is.

Juhász Péter berobbant, majd kirobbant….. Szeptember végén Juhász Péter véget vetett önkéntes száműzetésének újra színre lépett. Bejelentette, hogy aktív állampolgárként fontosnak tartja, hogy továbbra is ellenálljon a szélsőséges hatalomgyakorlásnak. Aztán történt valami…..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük