A négy leginkább munkamániás csillagjegy - Városi Kurír

Sorting by

×

A négy leginkább munkamániás csillagjegy

Lassan véget ér a nyár és vele együtt a vidám nyaralások ideje is. Nyakunkon az ősz a sok szürke munkanappal, lássuk melyik az a négy csillagjegy amelynek szülöttei méltán pályázhatnának a “munkahőse” címre.

Hirdetés

Skorpió

A külvilág csak annyit lát belőled, hogy ennek a csillagjegynek minden azonnal és tökéletesen sikerül a melóban. Ami nem is csoda, hiszen mindvégig higgadtan, magabiztosan, és ami a legfontosabb, folyamatosan, lazsálás nélkül teszed a dolgodat. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa, a környezetednek fogalma sincs az átmelózott éjszakákról és hétvégékről, a rengeteg pluszfeladatról, amivel kivívtad a főnököd elismerését.

Bak

Állandóan pörögsz, folyamatosan jár az agyad, és akkor is új ötletek megvalósításán töröd a fejed, amikor alig maradt energiád. Ennek többnyire az az oka, hogy a munkád összefüggésben áll az önbecsüléseddel: vagyis minél több szakmai sikert söpörsz be, annál szilárdabb a magabiztosságod. Néha azért állj meg és pihenj, ünnepeld magad, rengeteg időd van az önmegvalósításhoz.

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “A négy leginkább munkamániás csillagjegy

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.