Sorting by

×

A Németh-család olcsón megúszta a karácsonyi eszemet-iszomot! – Szilárd mindent ajándékba kapott!

Ha elővesz egy kockás papírt és elkezdi összeadni, hogy mennyit költött a karácsonyi vacsora és az azt követő két nap elemózsiájára, nasijaira és nem mellesleg a finom itókákra, minden bizonnyal az Önéhez hasonlóan az összes háztartásban többezerre rúg a végösszeg. Nem úgy Németh Szilárdéknál, ahol a szaldó -a családapa beszámolója szerint- 0 forint.

Kell egy -sok- barát!

Németh Szilárd, ahogy máskor is teszi, a karácsonyi ünnep elmúltával sem feledkezett meg a kulináris élvezeteket méltányló közönségéről és közösségi oldalán számolt be az elmúlt napok nagy evéseiről. Ezúttal azonban a beszerzési forrást is megjelölte és nem hagyta ki azt a tényt sem, hogy mindent ajándékba kapott.

“A halászlé halgombóccal már karácsony első napjára elfogyott, a libamell tegnap, a töltött káposzta és a gyöngytyúkleves pedig ma. A képek nem szenteste készültek. A libasült gondolom kiveri a biztosítékot egy-két, magát gourmet-nek gondolónál, de hát a fiam így szereti: átsütve, magyaros risi e bisi-vel, csemege ubival, ketchup-pel.

Csak hazai alapanyagból dolgoztam.

A halakat Fazekas Szabi (Tomajmonostora), a savanyúkáposztát Varga Gábor (Cece), a füstölteket és a disznózsírt Laboncz Márti (Ököritófülpös), a libát Szőke-Tóth Misi (Bócsa), a rizst Varga Laci (Karcag), a gyöngyit és a csigát Kovács Sanyi (Géberjén) barátaim ajándékozták. A nélkülözhetetlen pirospaprika Kiss Csaba bezdáni manufaktúrájából érkezett. A főzéshez és az ünnephez nélkülözhetetlen pálinkával pedig mindegyikük megajándékozott. Köszönet értük!”

A hozzászólásokból…

“Ha ez mind ajándék akkor könnyű. Mi vásárolni szoktunk.”

“Államtitkár úr igazi gourmet!”

“Menj ki az utcára egyedül testőrök nelkül  és mond el olyanoknak hogy mit ettél az adó fizetők pénzén, akiknek ma még nem került étel az aztalára .. undorító”

“Komolyan kérdezem ! Ez “troll” oldal ? Ez tényleg egy politikus ?”

“Én meg kifizettem csak az ünnepi menüért több mint 60 ezer forintot. Ez a jeti meg ingyen kapja az életét, a milliós fizetése mellett. Piros lett a paradicsom, nem sárga, Németh Szili ingyenélő, úgyhogy nem drága…”

“A lakossági igény megvan, hogy így étkezzen (ilyen alapanyagokból), de amikor beszerzésre kerül sor, inkább a lidlibe, osánba futkos. Hadat kéne üzenni – az élelmiszerszemétnek.”

“Gratulálok , hogyan utáltassuk meg magunkat és pártunkat rovatunkat látták. Nem szégyelli magát?”

“Szili! Többe került az fuvarköltség mint az alapanyagok!”

“Tehát semmiért nem fizettél! Így viszont még lehet élni 48ezerből. Viszont mindezt elfelejtetted megköszönni a kínai Kommunista Párt Központi Bizottságának!”

“Hűűű! Én ezeket mindet szeretem!……Azt kell mondanom, hogy csudajó dolga van a kedves nejének, amiért szívesen főz ilyen ízletes ételeket!………….Ezért, kérek értesítést a legközelebbi Daru-dombi főzésről, mert mennék MEÓsnak.”

“Élni.. enni tudni kell…(. én az ajándékokat tovább ajándékozom… )”

Kapcsolódó

 

A Németh-család olcsón megúszta a karácsonyi eszemet-iszomot! - Szilárd mindent ajándékba kapott!

átver

Egy hozzászólás itt: “A Németh-család olcsón megúszta a karácsonyi eszemet-iszomot! – Szilárd mindent ajándékba kapott!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.