Sorting by

×

“A nemethszilardshop.hu-n kaphatók maszkok, pólók, bögrék és minden egyéb kiegészítő…” – Szétszedték a kommentelők Németh Szilárdot

Valaki mondja meg végre Németh Szilárdnak, hogy jelenleg és remélhetőleg jó sokáig béke van Magyarországon, nem kell “életét és vérét” adnia sem neki, sem senki másnak a hazáért. Sokkal fontos lenne a felkészült politikusok garmada, hogy “éljünk és virágozzunk”, és nem csak szóban!

Német Szilárd “vére”….

Itt lenne az ideje, hogy a nagy evéseiről elhíresült ex birkózó felfogja, hogy az Európai Unió és a NATO tagjaként Magyarországot nem fenyegeti katonai lerohanással egyik állam sem. Nincs miért vérét és életét felkínálnia, nem rá fogadóképes kereslet!

A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára Facebook-oldalán számolt be arról, hogy hétfőn két azonnali kérdés is foglalkozik a Magyar Honvédséggel az Országgyűlésben. A parlament előző héten kezdődött ülésének ötödik, egyben befejező napja délelőtt 11 órakor a magyar szórvány napjára történő emlékezéssel, majd napirend előtti felszólalásokkal kezdődik. Az ülés napirendjén kizárólag kérdések és azonnali kérdések szerepelnek, előbbiekre másfél óra, míg utóbbiakra hatvan perc áll rendelkezésre.

“Ma az Országgyűlésben két azonnali kérdés is foglalkozik a Magyar Honvédséggel, egy kormánypárti és egy ellenzéki. A hazáért mindhalálig! Hajrá, magyar honvédek!”

A hozzászólásokból…

“A ‼️nemethszilardshop.hu-n ‼️kaphatók maszkok, pólók, bögrék és minden egyéb kiegészítő.”

“tesó mi a mai menü ? krumpli meg unicum ?”

“Mi ez a plattitude? Háború van??? Háború lesz? Békét, nyugalmat, jó egészségügyi ellátást, biztos megélhetést, színvonalas oktatást! – ezekkel kellene foglalkozni!!! Ön inkább egyen, azt jobban szeretjük! Pacal mindhalálig!”

“Te paródia!”

“Ludovikásnak tetszik lenni?”

“Hajrá Németh Szilárd Úr!! Az irigyeivel pedig abszolút nem kell foglalkoznia.”

“Aki a másikat krtitizálja nézzen magába‼️ Mivel vagytok különbek Németh Szilárdtól sűt belőletek a gyűlölet + a megalázás másokat- ti nem vagytok magyarok legfeljebb a nevetek magyar de már régen elárultátok magyarságotokat”

Kapcsolódó

átver

2 hozzászólás

  • 2021.11.15 - 14:27
    Közvetlen hivatkozás

    “A hazáért mindhalálig”??????????????? Kíváncsi lennék hogy avval a rusnya puhos testével hogy állna ki védelmezni az országot! Biztos vagyok benne, az elsők között menekülne a pacalfejű tahója! Undorító férfiatlan impotens pöcs, csak a nyaláshoz és a lopáshoz ért! Értéktelen szar senki!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.