Azt gondolta, tovább nem süllyedhetünk? “Mimagyarok” megmutatjuk: lehet, biza!

Egymás ellen fordultunk. Kerítésen belül dúl az egyre kevésbé elfojtott düh, indulat, gyűlölet. Akik keltették, nagyon örülnek, hogy ilyen mélyen magunkba szívjuk, amit ránk zúdítanak. Szándékuk szerint ugyan a migránst és Sorost – meg kapcsolt részeit – kellene zsigerből elutasítanunk, de hát a magyar szeret túlteljesíteni.  A gyűlölködés megbetegít testileg, lelkileg egyaránt. A gyerekeink, unokáink ezt látva nem tehetnek mást, mint a belőlünk sütő rosszat közvetítik tovább. A nemzet veszte nem az lesz, hogy kevesen vagyunk, hanem, hogy milyenné lettünk!

Két nő támadta meg Gyálon a Magyar Macskavédő Alapítvány (MAVED) elnökét

A bűne mindössze annyi volt, hogy egy lesoványodott, beteges cicán akart segíteni. Trebbi Daniela nem sokkal a támadás előtt látta meg a rossz állapotú állatot, ezért becsengetett a gazdájához, és felajánlotta a segítségét A válasz erre az volt, hogy

„Mire nincs magának ideje, menjen a picsába”.

A nő este kóbor macskákat etetett a piac környékén,

amikor megint szembe jött vele a már látott, sovány macska. A nő azonnal enni adott a jószágnak, majd tovább is ment, hogy a többi éhes állatot is megetesse. Már hazafelé tartott, amikor a Kosztolányi Dezső utcában összefutott a macska gazdájával és a szomszédasszonnyal is.

„Ekkor éreztem, hogy valami elrepül a feje mellett. Megfordultam, meglepetten kiabálva, hogy: Maguk mit csinálnak, kővel dobálnak? Akkor támadott nekem, többször pofon vágott, a kezében macskaeledellel beletépett a hajamba”

– írta a Facebookon a MAVED.

A nő a rendőrséghez fordult, ahol kihallgatták.

Az ügyben a Dabasi rendőtkapitányság garázdaság miatt indított eljárást. Újabb posztjában megköszönte a biztatást és megígérte, hogy: folytatják!

“Nagyon köszönöm a sok együttérző kommentet és bátorítást a tegnapi eset kapcsán, köszönöm hogy mögém álltatok! Kötelességemnek érzem hogy a nélkülöző és beteg állatok mellé álljak, ezt életfeladatomnak élem meg. Sosem fogom feladni az állatvédelemben folytatott munkámat. Természetesen tegnap is kaptak a cicák enni.

Nem fogjuk hagyni hogy a civil vagy szervezett állatvédők elleni hasonló atrocitások büntetlenül maradjanak. Akit hasonló agresszió ér mindenképp tegye meg a rendőrségnél a feljelentést.
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Arra kérünk benneteket, ha veletek hasonló dolog történt, írjátok meg azt nekünk privát üzenetben itt Facebookon vagy info@maved.hu email címre.”

Kapcsolódó

Mit keres a kutyus az oviban?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük