A nemzetbiztonsági kockázat parlamentje bemutatkozott

Ámulj világ, bámulj nap, a haza új reklám arcot kap! Ilyen nincs, és mégis van. Eszement félnótások, a nemzeti függetlenséget állandóan gajdicsoló álkeresztény baromarcúak akkora öngólt rúgtak maguknak kedden, hogy attól koldulunk mindannyian!

Zaid Naffa vagyok, itt aztán szeretnek a nagyok

2016-ban kétszer is lefotózták, amint Orbán vejével, Tiborcz Istvánnal és a körözött Ghaith Pharaon jordán ügyvédjével kávézik a Greshem-palota teraszán. 2003-ban lett Jordánia tiszteletbeli konzulja Budapesten, azóta töretlenül tartja ezt a pozíciót. Közel került a kormányfőhöz, noha zűrös ügyei, egy aranycsempészési történet miatt korábban az is felmerült, hogy kiutasítják az országból – irták róla egy korábbi portréban.

A TEK bukta

Azzal együtt, hogy Zaid Naffa nemzetbiztonsági kockázat és nem magyar állampolgár, testvére, Oszama Naffa megkapta az állampolgárságot.

Korábban az is kiderült, hogy az első Orbán-kormány kérte, hogy Zaid Naffa legyen a jordán tiszteletbeli konzul, de már abban az időszakban is elbukott a magyar állampolgársághoz szükséges nemzetbiztonsági átvilágításon. De volt idő, amikor mindezek ellenére tőle bérelt villát a magyar külügy. Anno a hvg.hu megkérdezte Pintér Sándor belügyminisztert Naffáról, aki akkor azt mondta: A TEK-nek oka volt azt állítania, hogy Zaid Naffa nemzetbiztonsági kockázatot jelent!

Hát így állunk magyarok

Nem ragoznám a témát tovább. Ez van. Így debütált tegnap az újbóli „kétharmad”! “Mégis mit keresett a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő, Ghaith Pharaont Magyarországra lobbizó Zaid Naffa a parlamenti alakuló ülésen??” – tette fel a kérdést egy ellenzéki képviselő. Én is ezt kérdezném, de nem mástól, hanem magunktól!

Ha a fentebb írtak kitalációk, és a Fake News kategóriájába tartozó hamis híreknek bizonyulnak, akkor bocsika! Ha meg nem, akkor jó, ha tudomásul vesszük, hogy ez az egész Fidesz-KDNP bagázs nem más, mint a haza nemzetbiztonsági kockázata!

Ez a parlament így, ahogy van pedig nem más, mint maga a nemzetbiztonsági kockázat!

Mert ez az öngól lám ismét ezt bizonyítja! A számtalan többit már meg sem említem!

Óvjuk meg a keresztény Magyarországot –  gajdicsolták álszent kórusokban! Jézus Mária, ezek után ki fog majd bennünket újra éleszteni- kérdezem én szemlesütve…

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük