Mondhatnánk, hogy okos enged, de a 2Rule esetében nem ez történt. Lehetne állítani, hogy a játékos beépített civil volt és így bomlasztott belülről, de ez sem igaz. Egyszerűen annyi történt, hogy a silány anyag két mérkőzés után nem bírta a strapát és elszakadt.

A nemzeti 2Rule jött, látott és vesztett

A Diósgyőr-Felcsút mérkőzésen szakadt el a Mészáros-szőtte mez a felcsútiak egyik játékosán, Molnár Gáboron. Ezzel a Mészáros Lőrinc által gyártott mez 2 fordulóig szolgálta kifogástalanul gazdáit a magyar bajnokságban.

Átok ül a 2RULE-n, mindhárom nemzeti mezben játszó csapat kikapott

A  aMészáros Lőrinc érdekeltségbe tartozó márka idén robbant be a piacra, miután a Diósgyőr a Haladás és a Felcsút is átváltott a semmiből érkező termékre.

Molnár Gáborról leszakították a mezt

Szakadt a mez, durrant az agy, villant a piros.Alighogy beállt a Puskás Akadémiába Molnár Gábor, leszaggatta róla a mezt a diósgyőri bekk. Nem is bírta idegekkel: kiállították.

Gepostet von M4Sport am Samstag, 28. Juli 2018

Az NB1 második fordulójában a Diósgyőr és a Felcsút csapott össze amikor is a 70. percben a Diósgyőr-játékos Tomiszlav Mazalovics rángatta meg háromszor egymás után a felcsúti Molnár Gábor mezét, amely elszakadt, Molnár pedig cserébe megütötte a szerb játékost.

A bíró a szándékos  ütést súlyosabbnak találta, mint Lőrinc barát, – mármint Orbáné – sportszermárkájának megtépését, így a szerb védő megúszta egy sárgával, míg Molnár piros lapot kapott.

(forrás: Mérce)

“2RULE – Első látásra sima poliészter cuccok…” – gyárlátogatás….?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét