Kubatov-listát készít a Nemzeti Agrárkamara?

A Fidesz választási listáján előkelő helyen szereplő Győrffy Balázs vezette Nemzeti Agrárkamara tagjait telefonon rendelik a helyi irodákba ügyintézés címén. Az ügyintézés pedig nem más, mint a kormány politikája mellett kiálló, támogató aláírásgyűjtés.

[mnky_ads id=”10551″]

Mi történik, ha egy gazda nem áll kötélnek?

A gazdák csak az agrárkamara irodáiban szembesülnek vele: azt várják el tőlük, hogy a fideszes propagandát nevükkel, aláírásukkal támogassák – írja közleményében Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese, országgyűlési képviselő .

[mnky_ads id=”10552″]

A fideszes jelölt által vezetett szervezet eljárása rengeteg kérdést felvet. Milyen adatbázist használnak a telefonhívásokhoz? Ha az agrárkamara adatait használják, akkor az törvénytelen. Mi történik azokkal a gazdákkal, akik nem hajlandók aláírni? Újabb listázást végez a Fidesz, hogy tudja, hogy kiken kell elégtételt vennie?

Jogosulatlan adatkezelés és a választás rendje elleni bűncselekmény

Egy köztestület nem vehet részt a kampányban, ezért azonnal be kell fejezniük ezt a tevékenységet. Az MSZP-Párbeszéd pedig megteszi a szükséges jogi lépéseket és jogosulatlan adatkezelés, valamint a választás rendje elleni bűncselekmény miatt feljelentést tesz.

[mnky_ads id=”10553″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük