A nemzeti agymosásért felelős miniszteri biztos tájékoztatója – Kurír Kacsa (ál)hírügynökség

Az Orbán Viktort Szolgáló Miniszteri Biztosok Tanácsa mai ülésén meghallgatta a felcsúti térségért felelős miniszteri biztos beszámolóját, hogy meddig hosszabbodik meg a kisvasút, ugyanakkor fővárosi metró késleltetett felújításáért felelős miniszteri biztos kijelentette, ennek azonban ára van, ennek fejében csökkenteni kell a 3-as metró vonalát és a nem használt alagutak ledugaszolásra kerülnek.

A tanácskozáson felszólaló,

a fák kiirtásáért felelős miniszteri biztos beszámolt arról, hogy a munkálatok jó ütemben haladnak és megnyugtatott mindenkit, hogy a fák helyére a legjobb minőségű, Orbán Győző bányájából származó kövezetet fognak egyengetni.

Őt követte a magyar temetők jobb kihasználásáért felelős miniszteri biztos, aki győzelemittasan adta elő, hogy az egyeztetések a kórházak lerohasztásáért felelős miniszteri biztossal Magyarország jobban teljesít.

Ezek után felpezsdült az ülés, a nemzeti agymosásért felelős miniszteri biztos tájékoztatta az egybegyűlteket, hogy az

„Aki nem magyar, az migráns”

mozgalom beindult, ennek eredményeképpen ezentúl az M1 Hírtelevízió esti híradójában ismertetik, hogy Orbán Viktor kit tekint magyarnak és kit sorosügynöknek.

Feszült izgalommal várták a miniszterelnök várba költözésért felelős miniszteri biztos legfrissebb híreit, aki arcán diadalmas mosollyal kiáltotta világgá, hogy már csupán 153 milliárd forint plusz költség és a Karmelita Kolostor méltó lesz a nevéhez és mimagyarok rezidenciája lepipálja Versailles kastélyát.

Záróakkordként a plénum elnököt választott és az 1258 részvevőből álló tanács egyhangú felkiáltással megszavazta Mészáros Lőrincet.

Breyer Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük