A NER 10. évében megszületett a Lex Tankcsapda – Kár érte…..

Más magyarázatot nem nagyon lehet találni arra, ahogy a Tankcsapda időzítette  visszatérését. A banda  éppen erre a hétvégére amikor végre megengedték hirdette  autós könnyűzenei koncertjét.

A szervezésre csak az lehetett képes, aki előre tudott a dologról!

A MOL által szponzorált Tankcsapda valahogy ráérezhetett a kormány terveire, mert már múlt hét elején bejelentette a Petőfi Rádióban, hogy május 29-én Debrecenben, május 30-án pedig Székesfehérváron autós élő dalpremiert tart a Szüless meg újra című számnak.

Hogy az örök lázadó zenekarnak miért lehetett ekkora mákja, azt nem tudni, de az biztos, hogy a héten pont találkoztak Kósa Lajossal egy sajtótájékoztatón, amin bemutatták a Tankcsapda és a Jim Beam közös viszkijét, aminek a bevételét a Debrecen Városi Segélyalapnak ajánlották fel. Az eseményről a Fidesz alelnöke is osztott meg képeket az oldalán.

A Tankcsapda

  • Debrecenben a körszínpadon játszik majd, a „nézőtéren” pedig körülbelül 600 autó fér el,
  • Székesfehérváron pedig nagyjából 300 autó tud majd leparkolni.

Az autós koncertekről szóló kormányrendelet vasárnap már hatályát is veszti, így az engedmény pont arra a kép napra érvényes, amit a Tankcsapda előre leszervezett.

Forrás

Lattmann Tamás így írt közösségi oldalán:

“Hát igen, nem véletlenül mondom állandóan, hogy a NER lelkekkel táplálkozik. Úgy látszik, elérte végleg azt a Tankcsapdát is, amit már a gimnáziumban rajongásig szerettem a Legjobb méreg, és a legelső, akkor beszerezhetetlen Punk & Roll albumukkal együtt. Tulajdonképpen együtt lettünk felnőttek, aztán hogy kinek hogy áll az öregedés, az már egy másik kérdés. Örültem a sikereiknek, és marhára nem érdekelt, hogy a szcénában divat lett köpködni őket a kommercializálódás, a MOL-kutakon fillérekért árult CD és társaik miatt, könyörgöm, egy olyan időszakban, amikor a klasszikus CD-árusítás amúgy is döglődik világszinten, miért baj, ha valaki a termékének alternatív útvonalakat keres, hogy eljuttassa azokhoz, akik szeretik.

De az, hogy a NER 10. évében ez a mocsok,

minden, a Tankcsapda által valaha (hitem szerint egykor őszintén, ma meg már a f.sz tudja) felvállalt értékét sárba tipró hatalom külön Lex Tankcsapda-t ír az ő kedvükért és érdekükben, és ők elfogadják, élnek vele, na ez az a mélység, ahova nem tudok és nem akarok veletek menni, Laci.

Ünnepeljük ezzel a NER 10. évében elfogadott Lex Tankcsapdát”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük