Sorting by

×

A nyár 3 siker-csillagjegye

A 2021-es év nyara sok változást hoz mindenki számára, de néhány csillagjegy szülötteinek különösen jó dolgokat tartogat a napsütésen kívül is.

Kos

A Kos csillagjegy szülöttei a nyáron sokkal könnyebben meg fognak barátkozni a körülöttük élő személyekkel, segíteni fognak azokon az embereken akiknek szüksége lesz rá. Az évszak sok meglepetést tartogat számukra a magánéletben és az üzleti életben is. Úgy fogják érezni, hogy tele vannak energiával, legyőzhetetlenek, mindent meg tudnak valósítani amit csak szeretnének. A pénzügyi gondoktól nem kell tartaniuk, bőségben lesz részük.

csillagjegy

Bika

A Bika jegy szülöttei  most pozitív változásokra számíthatnak az élet minden területén. A pénzügyeikkel sem lesz problémájuk, de érdemes lesz figyelniük arra, hogy mire, mennyi pénzt költenek mert könnyen előfordulhat, hogy olyan dolgokat is megvásárolnak ami éppen akkor megtetszik nekik, de azután semmi hasznát sem veszik. E jegy szülötte tele lesznek energiával és új ötletekkel amit a nyár végéig sikerül megvalósítaniuk. Az üzleti életben sikeresek lesznek, rengeteget fognak dolgozni, de meg lesz az eredménye, sokkal több bevételhez fognak jutni.

ÉGEN FÖLDÖN HOROSZKÓP!>>>>>

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyjegy szülöttei kerüljék a veszekedéseket, próbáljanak meg türelmesebbek lenni a családtagjaikkal és az üzlettársaikkal is, mert csak így tudnak előrehaladni minden téren. Igaz a türelem nem igazán jellemző e csillagjegy szülötteire, de a nyáron rá fognak jönni arra, hogy ha kedvesek és türelmesek akkor mindent el fognak érni amit csak akarnak. Az üzleti életben szerencse vár rájuk. Az anyagi problémáktól nem kell tartaniuk, most végre mindenre jut pénzük, amire eddig nem jutott. (Ketkes)

csillagjegy

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.